Holnap reggel 7-re kimegy a véremből az alkohol, ha a következőket fogyasztom ma délután, kora este? (25/N)
Figyelt kérdés
4 x 5 dl 5,9%-os sör
1 x 5 dl 4%-os sör
Csak ennyit iszom. Eddig koccintásnál alkoholmentessel koccintottam és már ittam 1 sört.
(Zsírosat kajáltam, mert szülinapozás, grillezés van.)
157 cm magas és 54 kg vagyok.
Ha holnap reggel megfújok egy szondát és vérvétel lesz, akkor kimutathat valamelyik valamit?
2017. ápr. 4. 15:53
1/9 anonim válasza:
5 sör egy ilyen csöpp nőből...Nem valószínű.Sőt szinte biztos,hogy nem ürül ki teljesen addig.Simán mutathat valamit a szonda holnap reggel 7órakor.Sőt még később is.
2/9 A kérdező kommentje:
nem vagyok egy csöpp nő :D
alacsony vagyok, de azért a testzsírszázalékom megvan, kicsi háj a hason, felkaron, combon...
2017. ápr. 4. 18:34
3/9 anonim válasza:
Ez még az alkoholkalkulátor szerént sem ürül ki.Azokra az adatokra pedig érdemes néhány plusz órát rászámolni..
tessék:
4/9 anonim válasza:
Ez testvérek között is 2,5 liter folyadék. Egy 54 kilós csajnak igencsak feszíteni fogja a hasfalát.
5/9 anonim válasza:
mondjuk nagyban függ a genetikától.pont ma kérdeztük meg viccből a némettanárunktól hogy mi a kedvenc piája,erre kiderült hogy fiatalkorában 4deci pálesz lecsúszogatott rosszullét nélkül:DDD és nem különösebben magas vagy nehéz.
6/9 MolotovPunk válasza:
Ez elég tetemes adag,nem feltétlenül az 5 doboz sör miatt,hanem a 6%-os alkohol miatt...Necces.Nem biztos,hogy kiürül (kiürült) belőled reggel 7-re.
7/9 anonim válasza:
Ez az alkohol kalkulátor ezt ki talalta ki? Hat egy pentek este megiszok egy lada sört, meg egy üveg whiskeyt. Akkor a heten mar ne vezessek vagy mi?
8/9 anonim válasza:
# 7
Már ne.Az senkinek nem jó,ha hullák ülnek a volán mögött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!