Mi tortenik, akkor ha iszom?
Figyelt kérdés
Augmentint (875 mg) szedek kedd delutan ota)
Legutobb delutan 4 volt amikor bevettem..Mellette meg brufent es tussint is szedek.Keddig kellene szednem.Viszont megyek egyik haveromhoz buliba.Tavaj augmentinre ittam,de csak annyi volt,hogy 5 sortol ugy nez ki az ember,mint aki 15-ot ivott.
Potyara szedtem idaig,ha most megszakitom? Vagy esetleg ha hazaertem hajnalban beveszem a kovetkezo adagot,akkor mivan?
Okoskodokra nem vagyok kivancsi,a kerdesre kernek valaszt.
Koszonom szepen.
2017. márc. 24. 21:04
1/1 anonim válasza:
Igazából ha az okoskodókra nem vagy kiváncsi, akkor még is mit írjunk? Úgy is inni fogsz, mi meg lesz.rjuk, hogyha ez miatt esetleg elpatkolsz. Legalább eggyel kevesebb tróger lesz a földön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!