Ha fejfájós másnaposságra iszok alkoholt, akkor elmúlik a fejfájás?
Nagyon kedves hogy leírjátok hogy mit kellett volna előtte vagy közben csináljon (igyál vizet feles előtt-után, stb), de ő arra várja a választ, hogy mi a helyzet ha már MEGTÖRTÉNT az eset és másnapos...
IGEN, furcsán hangzik, de ha teheted hogy nem mész sehova: IGYÁL MEG EGY SÖRT!
Másik furcsa "gyógymód": éhgyomorra HIDEG cola. Szinte "átmos"... Persze ez sem egészséges, de a nagy i ászat után már inkább ez mint a detox... :-)
Ès mint ahogy már előttem is mondták: víz, víz és víz utána!!! Az alkohol elvonja a folyadékot, így azt kell pótold!
Részemről én miután felkelek, biztonság kedvéért egy ADVIL MIGREN-el kezdek (ha fáj, ha nem), utána igyekszem NAGYON SOK FOLYADÉKOT INNI.
A hideg sör pedig TENYLEG SEGIT!!!! De CSAK EGY POHÁR!!!
másnapra ivás nekem nem jött be :D mondjuk a sört se szeretem.
ami nekem bevált,az rohadt sok tea.ha haldokolva is kelek reggel,megiszok egy liter teát,fél óra múlva semmi.jó sok cukorral és citrommal persze :D illetve víz meg cola is segít még,de nálam a tea toronymagasan nyer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!