Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ha fejfájós másnaposságra...

Ha fejfájós másnaposságra iszok alkoholt, akkor elmúlik a fejfájás?

Figyelt kérdés

2017. márc. 24. 10:02
1 2
 11/15 Mao0122 válasza:

Nagyon kedves hogy leírjátok hogy mit kellett volna előtte vagy közben csináljon (igyál vizet feles előtt-után, stb), de ő arra várja a választ, hogy mi a helyzet ha már MEGTÖRTÉNT az eset és másnapos...

IGEN, furcsán hangzik, de ha teheted hogy nem mész sehova: IGYÁL MEG EGY SÖRT!

Másik furcsa "gyógymód": éhgyomorra HIDEG cola. Szinte "átmos"... Persze ez sem egészséges, de a nagy i ászat után már inkább ez mint a detox... :-)

Ès mint ahogy már előttem is mondták: víz, víz és víz utána!!! Az alkohol elvonja a folyadékot, így azt kell pótold!

Részemről én miután felkelek, biztonság kedvéért egy ADVIL MIGREN-el kezdek (ha fáj, ha nem), utána igyekszem NAGYON SOK FOLYADÉKOT INNI.

A hideg sör pedig TENYLEG SEGIT!!!! De CSAK EGY POHÁR!!!

2017. márc. 28. 05:31
 12/15 anonim ***** válasza:
#11 szövegértelmezés elégtelen. A kérdező feltett egy kérdést, amire "nem" a válasz.
2017. márc. 28. 09:06
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha eleget iszol, már nem fog érdekelni. Tehát a válasz igen.
2017. márc. 28. 17:23
 14/15 ElinorJ válasza:
Ha csak másnapos vagy, elmúlik egy szem Aspirin pezsgőtablettával fél liter vízben. Ha nem másnapos vagy,hanem még másnap is ittas, akkor az alkohol segít de kezdj el gondolkodni az ivási szokásaidon.
2017. ápr. 2. 20:53
 15/15 anonim ***** válasza:

másnapra ivás nekem nem jött be :D mondjuk a sört se szeretem.

ami nekem bevált,az rohadt sok tea.ha haldokolva is kelek reggel,megiszok egy liter teát,fél óra múlva semmi.jó sok cukorral és citrommal persze :D illetve víz meg cola is segít még,de nálam a tea toronymagasan nyer.

2017. ápr. 3. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!