Ha útközben kell ennem valamit, akkor leülök egy parkban egy padra.
Napközben nem szoktam csak úgy alkoholt inni, mivel vezetek.
Ha meg szabadságon vagyok, akkor sem mászkálva, hanem beülök valahova, vagy kiülök egy jó kis teraszra.
2017. márc. 20. 10:38
3/12 anonim válasza:
Nem, szerintem is kényelmetlen, másrészt, hétközben nem iszom egyáltalán, amúgy meg a legoptimálisabb számomra otthon, megfelelő pohárból sört fogyasztani.
2017. márc. 20. 10:51
4/12 A kérdező kommentje:
Mi a prosztó benne? Én egy üveg bortol sem rugok be, tehát nekem kb olyan mintha innek egy colat. Ha latnatok hány vezető beosztású emberke iszik pl bort stb ebedhez,aztán megy vissza munkába. Én nem iszok colat, nem kajakos szarul,viszont cidert szoktam inni napi szinten uditokent.
2017. márc. 20. 11:24
5/12 anonim válasza:
Nem. A sört utálom, ciderből talán 1-2 van amit megiszok. De nálunk ez kb nyaralás alatt fordul elő, amúgy nem nagyon iszunk alkoholt. Napközben víz/kávé, esetleg kóla.
2017. márc. 20. 11:51
6/12 anonim válasza:
Ebéd mellé meginni valamit, az nem ugyanaz, mint az utcán inni. Mondjuk nálunk nem is lehet közterületen alkoholt fogyasztani. Kivéve ha az valami rendezvény vagy vendéglátó egység területén van.
Az alkoholos ital pedig nem üdítő, még akkor sem, ha kevés alkohol van benne.
2017. márc. 20. 12:42
7/12 anonim válasza:
"Mi a prosztó benne? Én egy üveg bortol sem rugok be, tehát nekem kb olyan mintha innek egy colat. Ha latnatok hány vezető beosztású emberke iszik pl bort stb ebedhez,aztán megy vissza munkába."
A prosztó az UTCÁN ivás, a vezetö emberek az EBÉDHEZ isznak valamit, de nem az utcán, ahnem ott ahol ebédelnek.
"Én nem iszok colat, nem kajakos szarul,viszont cidert szoktam inni napi szinten uditokent."
Viszont ha cidert iszol napi szinten "üditöként", akkor elégg alaposan alkoholista vagy...
2017. márc. 20. 13:01
8/12 anonim válasza:
Jó igénytelennek kell lenni az ilyesmihez.
2017. márc. 20. 13:30
9/12 anonim válasza:
Ebben minden prosztó. Szomorú látvány mikor délután 1-kor megyek ki ebédelni valahova és a helyi jómunkásemberek már Arany Ászokkal sétálgatnak, hazafelé meg azzal szállnak fel a trolira. Ugyanígy prosztó dolog az éjjel-nappalik előtti sörözés. Utcán, menet közben eleve nem szokás enni-inni, maximum nagy melegben a magadnál hurcolt vízből iszol.
2017. márc. 21. 07:41
10/12 anonim válasza:
Volt idő, amikor megittam az árvák könnyét is, de olyanra sohasem vetemedtem, hogy az utcán igyak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!