Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hol kapok 96%-os alkoholt?

Pappné besenyei kata kérdése:

Hol kapok 96%-os alkoholt?

Figyelt kérdés

2017. márc. 17. 18:20
 1/9 Phoney ***** válasza:

Nem tudok róla itthoni forgalomban, de gyakorlatilag nem létezik olyan helyzet, hogy feltétlenül szükség legyen a 96%-osra. (A múltkor valaki 99,9%-os keresett, mire kiderült, hogy csak borszeszégőbe kéne...)

A Metroban van 90%-os, étkezési finomszesz néven. Ha nem fogyasztásra kell, hanem bármi egyébre, akkor 90% fölötti denaturált szesz van a legtöbb áruház háztartási osztályán, tizedannyiért, mint az étkezési (mivel az adóköteles).

2017. márc. 17. 18:27
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Esetleg patikában.
2017. márc. 17. 18:37
 3/9 anonim válasza:
A patikában esetleg, de kötekedni fognak, hogy mire kell? Én a mobiltelefonom lencséjét lemosni vettem, és csak 60%-ost voltak hajlandóak adni. Szerintem ki van nekik adva, hogy csak nagyon indokolt esetben adjanak, mert sok tudatlan van aki alig higítva issza meg, és egészségkárosodást okozhat.
2017. márc. 17. 19:06
 4/9 anonim ***** válasza:

Gyógyszertárban kapsz. Ha éppen nincs is, akkor egy-két nap alatt beszerzik. De rendszerint van.

Én már többször vettem. ( Fokhagyma-kúrához. Gondolom neked is ahhoz kell.)

2017. márc. 17. 19:08
 5/9 anonim ***** válasza:

# 3/4 Időpont ma 19:06

Legalább 6-8 alkalommal vettem ( magamnak és a családnak), egyszer sem kérdezték hogy mire kell.

2017. márc. 17. 19:10
 6/9 anonim ***** válasza:
49%
Azért az elég erős lenne, ha egy boltban (legyen az most gyógyszertár, attól még ott én vagyok a vásárló) kötekednének és nem akarnának eladni nekem valamit attól függően, hogy mire kell.
2017. márc. 17. 19:36
 7/9 anonim ***** válasza:
Patikában tartanak.
2017. márc. 18. 06:13
 8/9 anonim ***** válasza:

Gyógyszertárban, de egyszerre maximum 2dl-t adnak ki és kell valami normális indok, hogy miért vinnéd. Mivel fertőtlenítésre a 70%-os hatékonyabb a 96-osnál ezért tényleg legyél meggyőző.

Az ára sem jobb, mint arányosan bármilyen bolti alkoholé, ha netán fogyasztásra kellene.

2017. márc. 18. 19:07
 9/9 anonim ***** válasza:

# 8/8 Időpont ma 19:07

[link]

Én ezt a kúrát csináltam meg, a tesómmal párhuzamosan.

Én vettem meg egyben a szükséges alkoholt. Gond nélkül kiadtak 2*3 decit, semmit sem kérdeztek. Annyit kértek, hogy ha legközelebb ennyit vinnék, szóljak előtte egy nappal oda telefonon, mert nem mindig van a raktárban ennyi.

Az tény, hogy nem volt olcsó.

2017. márc. 18. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!