Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » 1 liter vodkatol es 5 üveg...

1 liter vodkatol es 5 üveg sörtöl milyen allapotba lehet kerülni? Akar halalos is lehet?

Figyelt kérdés
Ha par oran belül van elfogyasztva.
2017. febr. 28. 21:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ez a mennyiség simán halálos egy átlag embernek. "Fénykormba" mikor minden hétvégén ittam, és 100kg voltam, akkor egyszer volt hogy megittam kb. 2 óra alatt egy sört és 8 deci vodkát. Eltelt kisidő és full öntudatlan voltam, szétálltak a szemeim, mellesleg lefeküdtem és volt hogy arcon hánytam magam (fulladásveszélyes atom részegen hanyatt feküdni). Szóval aki 1 liter vodkát és 5 sört megiszik pár óra alatt és nem kerül detoxba, az vagy nagyon masszív alkoholista, vagy minimum nagypiás olyan 120-150kg-s testtömeggel, de még egy 150kg-s nagypiás is szerintem tuti rendesen berúgna ennyitől, ha nem is kerülne életveszélybe.
2017. márc. 1. 08:09
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszi, mert mentöorvos ferjemet hibaztatjak... Amugy mar reg be volt ajulva mire kihivtak... De mivel mindketten antialkoholistak vagyunk, igy nem vagyunk kepbe... De igy legalabb kicsit megnyugtathatom...
2017. márc. 1. 09:27
 13/17 anonim ***** válasza:
Ez annyira baromság, hogy fáj.
2017. márc. 1. 09:46
 14/17 anonim ***** válasza:
Ácsi, mentőorvos és nincs képben az alkoholmérgezéssel?
2017. márc. 2. 22:25
 15/17 anonim válasza:
32%
Max kicsit spicces leszel, de ennyi. Ez nem valami nagy mennyiség. A tapasztalt ivók 4-5 liter tömény után mennek el sörözni.
2017. márc. 3. 13:28
 16/17 A kérdező kommentje:
A kriminalorvos nincs kepbe... Tenyleg vicc ez az egesz... De mivel mi nem iszunk, a gyakorlottak tapasztalatat akartam hallani az 5 sörröl meg a Liter vodkarol, talan az elmelet nem minden.Ennyi...
2017. márc. 4. 09:48
 17/17 anonim ***** válasza:

Sajnálom, Kérdező. Legyen neki könnyű a föld.

Aki nem érti, miért iszik ennyit valaki: én első berúgásomkor nem tudtam, mi az az ital. 14 éves voltam, előtte, maximum egy pohár borba kóstolhattam bele. És egyszer, gondoltam, csapok egy görbe estét, vetettem egy idősebb haverral egy literes vodkát, áttöltöttem ásványvizes üvegbe, a háromnegyedét már megittam (44 kg-os, 165 cm-es kislányként), mikor az egyik falubeli ismerősömnek tánc közben egyáltalán feltűnt, hogy "nem víz van a flakonba, ugye?"

És valami csoda folytán erre még emlékszek, mert még egy párat húztam belőle, utána már kivittek a levegőre sétálni, de ez a rész már nincs meg. A következő, hogy a virágok a szoknyámon táncolnak, velem forog a világ, a parkban ülünk a padon, és a haverjaim próbálnak hánytatni, aztán, mikor semmi hányingerem nem volt (tényleg, még az ujjam is ledugták, az se használt), akkor felhívták édesanyám. Még vele is van pár másodpercnyi emlékem, aztán a következő kép, hogy valaki visz engem, a kutyák pedig ugatnak veszettül.

A haverjaim vittek haza, a kutyáink pedig nem ismertek meg engem, pedig én neveltem őket.

És a legszebb az egészben, hogy a vodka miatt a másnap kb. semmi se volt. Másnap kicsit fájt a fejem (anyám, szegény, végig ébren aludt mellettem a szobában, hogy nehogy megfulladjak a saját hányásomba, vagy bármi, és ha egy picit többet olvasott volna, a mentőket hívta volna rám, mert így is biológiai csoda, hogy ennyivel megúsztam), aztán én elmentem szüretelni, ahol fasírozottat ettem (apám szerint erre a másnapos szervezet képtelen), aztán házipálinkát ittam.

Ezt csak azért írtam le, hogy elmagyarázzam, hogy srácok (és csajszik), vigyázzatok magatokra és egymásra. Nem mindenkinek lesz akkora szerencséje, mint nekem volt. Nézzétek, mit iszik a másik, és nézzétek, mennyit. Azt már nem kell mondani, hogy nézzétek, mit tesznek bele a poharába. A lényeg, hogy vigyázzatok egymásra és magatokra, és ha a másik már túlzottan pityókásnak tűnik, ne féljetek hazavinni, akár éjszakaival, akár taxival, akár gyalog. Inkább egy kínos atrocitás a szülőkkel (volt olyan, akinál csak odatámasztani mertük a srácot, aztán becsengettük és elszaladtunk, mert akkora állat volt az apja), vagy a többiekkel szembefordulás, mint hogy egy barátotoknak maradandó baja essen. Kérlek tényleg vigyázzatok egymásra amíg fel nem nőttök, és azután is, felelősséggel tartoztok egymásért.

És kérdező, tényleg nem tudom átérezni a fájdalmad, de hidd el, nagyon sajnálom, hogy ilyen megtörténhet! Részvétem :(

2017. dec. 29. 01:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!