Ez átlagos, vagy én nem bírom az alkoholt?
Kb 70kg férfi vagyok, világ életemben nem bírtam az alkoholt. Tudom aki nem bírja ne igyon... csak egy kérdés, mást is ennyire kiüt 4 korsó sör?
Beírtam egy kalkulátorba a 4 korsó sört, és szerinte előfordulhat, hogy már részeg voltam. Hányinger érzet megvolt és ma brutálisan másnapos vagyok, szétrobban a fejem... Más is van, aki ennyire szerencsétlenül bontja az alkoholt?
Egy haverom szintén négyet ivott, kutya baja, de ő komolyan mondom 10 sörnél is ugyan ilyen, ő azt mondta nem képes berúgni a sörtől, irigylem is érte...
Nem bírod jól, ne igyál inkább :)
Nem vagyunk egyformák.
A párom kb. 100 Kg, 4 sör után másnap pont úgy érzi magát, mint te. Egy ismerősöm egy sörtől is alkoholmérgezés-szerű tüneteket produkál. Kétszer ivott életében, másodjára ügyeletet kellett hívni hozzá. Az ő szervezete egyáltalán nem tud mit kezdeni az alkohollal.
Ha társaságban iszol, válassz alacsonyabb alkohol tartalmú sört és állj meg 1-2 korsónál.
A bort nem szereted? Van, aki a sörtől nagyon másnapos, de a bortól semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!