Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Vacsora után jót tesz-e az...

Vacsora után jót tesz-e az emésztésnek, vagy egészséges-e a pálinka? (kis mértékben)

Figyelt kérdés

2017. jan. 24. 14:46
 1/3 Phoney ***** válasza:
24%
Evés után egy kevés alkohol segíthet megelőzni a gyomorégést. Az emésztést nem segíti.
2017. jan. 24. 14:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
A magyarok a pálinkát inkább étkezés előtt, aperitif (étvágygerjesztő) italként fogyasztják. De az európai kultúrkörben nem idegen a kaja utáni égetett szeszesital fogyasztás. A franciák gyakran digestif (emésztést serkentő) gyanánt isszák étkezés után a konyakot.
2017. jan. 25. 13:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
68%
Ja, igazad van, nem szokás ebéd után azt mondani, hogy "na, csapjuk szét a kaját egy kis pálinkával". Ilyen el nem hangzik senkinél, most találtam ki.
2017. jan. 27. 15:38
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!