Jelen pillanatban mennyi és milyen alkoholos italok találhatók meg nálad?
Figyelt kérdés
Nincs semmi célom a kérdéssel, puszta kíváncsiság :)
Nálam:
-1 l FAXE sör
-0.4 dl Jagermeister
-2 l házi meggybor
- ~1 l házi körtepálinka (kerítésszaggató )
- 0.6 dl Russian Standard vodka
-0.4 dl Superior Dark rum ( mondjuk ez sütibe van :D )
2017. jan. 3. 20:21
21/24 anonim válasza:
Nekem is van egy megbontott üveg Russian Standard vodkám(látom sokan kihasználták a pennys akciót ;)), még egy bontatlan Unicum-os csomag(egy 0,7 literes sima meg 0,2 literes szilva) hat üveg Trappistes Rochefort 10-esem, két üveg Bornem Dubbel, egy Gulden Draak 9000 Quadrupel meg egy hatos csomag Budweiser Dark.
22/24 anonim válasza:
Utolsó. Én a 4 üveg 0.5-ös Absolutot vettem pennybe, karácsony előtt 2500-ért volt, de ja a russian standard is jó volt 2800-ért szilveszter előtt. Meg a 0.5 Jameson 3200-ért sem egy rossz vétel :D
23/24 anonim válasza:
Én is vettem Absolutot is, de az elfogyott szilveszterkor, ezért nem írtam fel. :) Meg a hatos pakk Budweiser Dark is onnan van... eléggé meglepő volt - legalábbis számomra - hogy az amúgy ihatatlan kommersz mosogatóleveket áruló Penny ilyen jó italakciókat csinált. Na, de befejezem az offolást...
24/24 anonim válasza:
Dió likőr
Cassis likőr
1 Irsai Olivér szőlő pálinka (Barcikai főzdéből hozták )
1 Somos szilva pálinka
2 Somos-csipkés alma pálinka
1 láda bordeauxi
3 üveg Côtes du Rhône
1 láda Juhász muskotály
3 BB spumante
Jäger
4 felé Berentzen
Fel üveg tequila (Olé)
1 Ikon chardonnay
Tűzkőtől egy láda vegyes válogatott (ajándék volt, még nem bontottam fel)
Metaxa 7*
1 Gurktaler
1/2 Limoncino
Bágzi, alkesz vagyok :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!