Mennyire rúg be 4,16 éves lány 2 üveg BB pezsgőtől 1 üveg jägertől 1 üveg baileystől 1 üveg csokilikőrtől és meg egy üveg bortól?
Szóval szilveszterezni akarunk így 4en és kb ennyi pia lesz de lesz kaja meg ha kell rendelünk pizzat meg minden. Mind a 4en ittunk már nem ez lesz az első de azért nem hetente iszunk. A kérdés az az hogy mennyire ütnek majd be ezek a piák? Vagy túl sok ennyi??kérlek írjatok😊
16/L
Mennyire bírjátok az alkoholt? Na ettől is függ....
De az 1 üveg Jager + pezsgő már kiüt titeket...
Ennyi piától nemcsak hányni fogtok, hanem a mentő visz el benneteket.
Ami fontos lenne, ahhoz, hogy ne legyetek rosszul:
-egyetek is, felszívja az alkoholt
-minden pohár pia után igyatok egy pohár vizet, gyümölcslevet, az alkohol kiszárítja a szervezetet, ha pótoljátok nem alkoholos itallal, kevésbé lesztek rosszul
-az alkoholos italokat nem szabad keverni, egy, vagy kétféle alkoholt szabad csak inni, különben szörnyen másnaposak lesztek
Jó kombináció lehetne:
-csak a 2 üveg pezsgő, ez fejenként fél üveg, meg fogjátok érezni, de nem lesztek full részegek
-pezsgő, néhány feles jagerrel, ettől már nagy eséllyel részegek lesztek
-Baileys és csokilikőr, ezek nagyjából ugyanolyanok, lehet őket keverni, pohár pezsgő éjfélkor
-bor és pezsgő
Azt semmiképpen nem ajánlom, hogy az összes piából igyatok, mert nem lesz jó vége, a mennyiség sem mindegy.
A bor és a pezsgő nem magas alkoholtartalmú italok, de a pezsgő a szénsav miatt jobban üt.
A baileys és a likőr közepes alkoholtartalmuak, a jager pedig a legerősebb, abból csak keveset szabad inni, feles pohárból igyátok, ne üvegből, mert úgy könnyen túl lehet adagolni.
Lányok, ha ezt mind megisszátok, abból nagyon nagy baj lehet.
Nem az a legrosszabb, hogy a detoxikálóba kerültök, hanem hogy négyetek közül egy sem lesz olyan állapotban, hogy a mentőt hívja, ha baj van. Ilyen "jópofa" tini lerészegedésnél alap, hogy mindig legyen a közelben egy felnőtt, vagy egy valaki, aki nem részegedik le annyira, hogy vészhelyzet esetén intézkedni tudjon.
Ertem😊koszonom mindenkinek
Nem lesz sem bor sem jeger sem csokilikor. Csak 1 pezsgo es 1 baileys
Vagy ez is sok?
19 éves lány vagyok, szóval nem túl rég voltam 16 éves, ez alapján írom azt amit.
Ha be akartok rúgni, akkor a csokilikőr és a bailey's lószart sem ér, előbb kaptok tőle cukormérgezést, minthogy berúgnátok. Ha nagyon fontos, akkor max. az egyik legyen, és én nem innék belőle max. egy-két felest, mert a berúgás szempontjából tényleg nem ér semmit, csak annyi, hogy finom. Mi ilyesmiket csak akkor iszunk, ha lazán beülünk valami helyre beszélgetni.
Ha nem vagytok tapasztaltak, akkor ez a mennyiség úgy összességében amúgy tényleg durván sok. :D
Jägert én nem szoktam inni, abból egyáltalán mit jelent az "egy üveg"? Fél liter, 7 deci vagy 1 liter? Egyáltalán ittatok már Jägert? Mert, ha nem, akkor nem is biztos, hogy mindegyikőtöknek tetszeni fog. Nekem pl. teljesen felfordul tőle a gyomrom, kb. hánytató számomra inkább, a legtöbb amit meg tudtam belőle inni egymás után, az 3 feles volt. Nagyon durva nekem, mikor mások csak úgy nyelik egymás utána. :D Fúj.
Én azt mondanám, inkább vodkázzatok, azt legalább lehet keverni normálisan. Vagy igyatok fehér rumot (Bacardi), az nagyon jó szerintem keverve. De nem muszáj mindet bekeverni, felesezhettek is párat mellé. De a jägert tutira nem fogjátok mind bírni.
Az én terveim holnapra (mára :) ) csak azt a mennyiséget nézve, amit én iszok meg: fél üveg pezsgő, fél üveg bor, kb. 3 dl vodka. És én már elég régóta piálgatok (régebb óta, mint azt itt le merném írni :D). Mondjuk én sem akarok részeg lenni, csak becsiccsentett.
Szóval ebből kiindulva szerintem nagyon elég lenne a 2 üveg pezsgő + a jäger, és akkor ti már szerintem berúgtok. Max. még a bort megvenném a helyetekben, és ha kell, akkor megisszátok, ha nem, akkor nem.
Bocsi, hogy ilyen sokat írtam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!