Van itt még valaki, aki ruszlival issza a vodkát?
Kb. én is úgy szoktam. :D Vagy inkább csak 1 dc-ket, hogy ne fogyjon el hamar a vodka. Csak érdekelt volna hogy kísérőnek (hozzám hasonlóan) szokott-e enni vki ruszlit hozzá. Sztem ez az egyik legjobb ünnepi aperitif.
Mindkettőt szeretem, de technikai okokból nem szoktam a kettőt összekötni.
Vodkázni kocsmában szoktam, ott nincs ruszli. (De ha lenne, ennék hozzá.) Otthon sokszor van ruszlim, viszont otthon soha nem vodkázom. Nekem az italozáshoz kell a jó társaság és az a jó kis kocsmafíling.
Mindenesetre jó az ötlet! Ha házibulis lesz a Szilveszterem, akkor viszek a buliba mindkettőt. :)
# 5
Ez kb. akkora baromság, mint újévkor lencsét enni! Mármint miért baj az ha halat eszel újévkor (elúszik a szerencséd) vagy nem eszel lencsét újév után (nem lesz pénzed)?
Én nem hiszek ezekben a babonákban. Én abban hiszek hogy az ember azt csinálja, amiben a legtöbb örömét leli (évszaktól függetlenül). A Jóisten is így akarná.
Ezért írtam, hogy látom, nem vagy babonás :)
Egyébként meg én sem, szóval nekem nem kell megmagyaráznod, hogy miért butaság a babona, ezzel együtt, vagy ennek ellenére a legtöbbet ismerem. Jópofa dolgok, mint a népi jóslások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!