Hol lehet aranypelyhes pezsgőt vásárolni?
Figyelt kérdés
Netes áruházakba láttam de én inkább személyesen szeretném megvenni. Intersparba, tescoba van?2016. dec. 12. 15:59
1/15 anonim válasza:
A Tesco hirdette valahol, ott valószínűleg találsz.
2/15 anonim válasza:
3/15 anonim válasza:
*Lehetséges, hogy ott is lehet kapni.
4/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
és ez a blue nun márka mennyire mínőségi?
2016. dec. 12. 16:23
6/15 anonim válasza:
Kíváncsi lennék mi benne az az arany? Gondolom nem túl egészséges.
7/15 anonim válasza:
Az arany kifejezetten jotekony hatasu belsoleg. Ugy ahogy az ezust is. Kedves utolso.
8/15 anonim válasza:
7 te komolyan azt hiszed, hogy arany van benne? Akkor mennyibe kerülne egy üveg? Ezen az oldalon mindig meg tudok lepődni. Valami ételfestékes cucc van benne, amúgy jól néz ki.
9/15 anonim válasza:
"te komolyan azt hiszed, hogy arany van benne? Akkor mennyibe kerülne egy üveg?"
22 karátos aranyfólia-darabkák vannak benne, de ez rá is van írva. Az egész súlya pár milligramm vagy még annyi sem. A jegygyűrűdről több arany kopik le kézmosásnál egy hónap alatt.
10/15 anonim válasza:
Én konkrétan a Metróban láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!