Bontott bort egy napra le lehet zárni sok réteg szalvétával és sok befőttes gumival?
Hűtőben tárolva. Csak annyi, hogy sok réteg szalvétát ráhajtani, aztán azt oldalt erősen szorító gumikkal lezárni.
Csak annyira, hogy másnapra se legyen sokkal rosszabb íze, mint a felbontáskor.
Egy nap alatt nem lesz semmi baja.
Én mondjuk inkább alufoliát tennék rá, az jobban zár, mint a szalvéta.
1:
Köszi, de sajnos nem olyan dugója van, amit vissza lehetne tenni. Az kb olyan lenne, mintha a fogkrémes tubusba akarnám visszatenni a fogkrémet.
2.
Igazad van, az alufólia tényleg jobb. Csak hirtelen a szalvéta jutott eszembe csak.
Már nem aktuális a kérdésed, de megkérdezem.
Próbáltad fordítva bedugni a dugót?
Miért, milyen a dugója?
4:
Csak azt hittem ha lefedem valamivel, akkor az esszenciák, ízek, illatok kevésbé távoznak belőle (mert kevesebbet érintkezik levegővel), mintha fedetlenül hagyom.
5:
Egyszerű parafadugó. Nagyon régen próbáltam visszatenni néha őket, de sosem jött be, azért mondtam a fogkrémes példát is rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!