Nektek mi a kedvenc koktélotok?
Figyelt kérdés
írjátok le a nevét és az elkészítésér! lehet alkohollos és alkoholmentes is!2016. okt. 21. 21:46
12/21 anonim válasza:
Margarita. Ha tehetem, magam veszem hozzá a tequilát (általában Olmecát szoktam). Sima triple sec és lime lé + jég. Ha jó minőségű tequilából van, még só sem kell hozzá. Szerintem a világ legjobb koktélja, főleg nyáron. Amúgy sikeresen rászoktattam az ismerőseimet is. :)
14/21 anonim válasza:
Ipanema😄😄 der szerintem azt Magyarorszagon nem ismerik. (Zöldcitrom, Line juice, barna cukor->kicsit összenyomkodni, jeget bele es felönteni Ginger Ale-lel... Nyami
15/21 anonim válasza:
Piña Colada
Hozzávalók
Az ananász 6-7 nagy darabja
1 teáskanál cukor
1 evőkanál kókuszdiókrém
50 ml-es Bacardi Carta Blanco
50 ml friss ananászlé
Jég
Dísz: egy ananászháromszög
Turmixolod!
16/21 anonim válasza:
Cuba Libre. Ami végülis rumos kóla. De fehér rummal az igazi.
19/21 anonim válasza:
Hú, de régen írtam ezt :D.
Kár hogy azóta letörölték a profilom :(
20/21 anonim válasza:
szerintem a legjobb az a long island iced tea :D
15ml:vodka,tequila,fehér rum, triple sec, gin
25ml citromlé
30ml cukor szirup
+jég
és ezt feltöltöd kólával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!