2/6 anonim válasza:
Egyik sem káros, ha az ember mértékkel fogyasztja.
4/6 anonim válasza:
Ha minőségi akkor ja,én a német Búzasöröket Hefeweizen-t szeretem.Igaz annyi a külömbség hogy élszető és búzamalátából készül.
5/6 anonim válasza:
Ugyanannyira egészséges tudtommal... igazából sosem szoktam ilyesmiken gondolkozni, de a német búzáknak meg a belga fehér söröknek is tök más ízük van, mint bármelyik más típusnak.
Egyébként meg a búzasör is világos sör, ha világos a színe. És általában az, bár weihenstephani élesztővel lehet (és szoktak is) barna búzát csinálni a németeket, de a kérdés szakmai szempontból értelmetlen, mert ugye ez a bogarak és rovarok analógiája most itt...
De az biztos, hogy több jó búza van a hiperek kínálatában, mint pale lager.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!