Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Melyik sör íze hasonlít...

Melyik sör íze hasonlít legjobban a Dreheréhez?

Figyelt kérdés
2016. aug. 18. 16:37
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
A Dreher
2016. aug. 18. 16:38
 2/9 anonim ***** válasza:
a Dreher :D egyébként aki Drehert iszik, az általában szereti az Arany Ászokot, meg a Pilsner Urquellt :)
2016. aug. 18. 17:35
 3/9 anonim ***** válasza:
24%
Kedves 2-es,akkor igyad csak a sajátod :D
2016. aug. 18. 18:53
 4/9 anonim ***** válasza:
A Dreheré szerintem is. Bár vakteszten szerintem az összes pilseni típusú hasonlít, kevesen tudnának különbséget tenni. A német tisztasági szabvány szerinti sörök eléggé hasonlóak. Árpamaláta, élesztő, komló és víz keverékéből hasonló cucc lesz minden sörgyárban, mást meg ezekbe a sörökbe nem tesznek.
2016. aug. 18. 20:16
 5/9 anonim ***** válasza:

Utolsó, csakhogy a Dreher(legalábbis a Classic, vagyis a sima) nem a német tisztasági törvény szerint készül, van benne kukorica is. És nem pilsner, hanem csak pale lager, és igen, vakteszten tökéletesen megkülönböztetem bármelyik cseh pilsnertől.

Kérdező, a többi kukoricás Dreher Sörgyárak által gyártott termék hasonlít legjobban hozzá, de szerintem egyiket se fogyaszd! Ha érdekel, mit érdemes, akkor dobj egy pm-et! ;)

2016. aug. 18. 20:38
 6/9 anonim ***** válasza:
Dreher Bak a legjobb. Amugy szerintem max a Genuine Draft, de az meg 600 forint.
2016. aug. 18. 22:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát szerintem a Pilsner Urquellt eléggé meg lehet különböztetni tőle, annak egyedi keserű íze van, bár régebb jobb, még keserűbb volt. Azért Arany ászoknál jobb a Dreher. Abban kegalább van 5.2% alkohol, Arany Ászok 4.3% egyébként jópár sörrel összekeverném a Drehert. Az ilyen viszonylag olcsó tömeggyártott söröknél nincs nagy különbség.
2016. aug. 18. 23:15
 8/9 anonim ***** válasza:
#2: Azért kicsit érdekes ízlése van annak, aki egyszerre az Arany Ászokat és a PU-t is kedveli :D
2016. aug. 20. 09:49
 9/9 anonim válasza:
Bármelyik kukoricadarával felöntött moslék íze hasonlít rá.
2017. máj. 11. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!