Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hol lehet kapni "Tom Collins...

Hol lehet kapni "Tom Collins koktélt"?

Figyelt kérdés
Szeretnék ajándékba vinni,az Apádra ütök első részében szereplő Tom Collins koktél,amit De Niro akart venni amikor Bekur elkíséri a supermarketbe.Ez egy szombólikus ajábdék lenne,s szeretnék venni egy palackal ilyet,de sehol nem találok.Tud valaki segíteni hol tudnám beszerezni ?
2016. aug. 17. 17:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ilyet nem is fogsz, mert ahogy nézem ez "mixer" koktél, azaz csak frissen jó.

De am olyan mintha sprite-ba gin-t öntenél kb ugyanaz...

2016. aug. 17. 18:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Igazàból szimbóligus lenne a dolog,a filmben szereplők kicsit tükrözi a valósàgot az ajándékozotnàl :)
2016. aug. 17. 19:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Sztem készíts, és palackozd be, nyomtass rá egy cimkét, és vmi vicces szöveget az összetételhez, meg a gyártóhoz...

Még személyesebb is, és úgysem olvassák el :D

2016. aug. 17. 20:01
 4/5 A kérdező kommentje:
ez nem rossz ötlet
2016. aug. 17. 20:06
 5/5 A kérdező kommentje:
ja megnéztem a filmjelenetet..csak simán Collins koktél...
2016. aug. 17. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!