1/9 anonim válasza:
hát ez egy gyönyörű fotó...
kb olyan mintha a google térképén ránagyítanál egy autóra és kérnéd a rendszámát...
2/9 A kérdező kommentje:
ha jobb lenne a fotó, én is le tudnám olvasni. ha meg tudnék jobb fotót mutatni, megtenném. gondoltam, hátha van itt valaki, aki annyira vágja az italokat, hogy ebből is tudja.
2010. ápr. 19. 20:07
3/9 anonim válasza:
de azért próbálkoztam:
- Von Dutch - energiaital, a Coca-Cola forgalmazza
- Von Trier - sör
- Von Othegraven - bor: [link]
4/9 A kérdező kommentje:
köszi, de szerintem valami más lesz. a cimke fehér és van rajta valami piros/vörös kerek minta, az ital meg sötét színű.
2010. ápr. 19. 20:15
5/9 anonim válasza:
pilsner urquell cseh sör
Azért tűnik sötétnek az innivaló, mert zöld az üveg, finom, világos sör.
6/9 A kérdező kommentje:
a kép egy filmből van, ezért nem tudok jobb képet csinálni, és teljesen biztos h von-nal kezdődik és h sötét az ital. de azért köszi.
2010. ápr. 19. 22:26
7/9 anonim válasza:
Melyik filmből?
Egyébként ha film, akkor lehet, hogy nem is valódi márka, mert az már reklám lenne, szóval valószínűleg nem valódi.
8/9 A kérdező kommentje:
hű, erre nem is gondoltam. lehet, tényleg így van. ádám almái
2010. ápr. 20. 13:37
9/9 anonim válasza:
Üveg alapján (kis dudor) Konyak vagy gin. Nem tudok. Eléggé hasonlítanak az üvegeik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!