Milyen az a csíki sör?
Figyelt kérdés
Mostanában annyira felcan fújva ez a sör:D én még nem is hallottam róla ezelött.Miben külömbözik a többi sör-től?2016. aug. 15. 13:01
11/20 MolotovPunk válasza:
Szintén Kozel,bár én Krusovice-t,Drehert,meg Pilsner Urquell-t szeretem a legjobban. :)
12/20 anonim válasza:
nem tudom, hogy ti milyen boltba jártok, de nálunk a sima Csiki sör 270 FT a mézes a 600 FT,
13/20 MolotovPunk válasza:
Kíváncsi lennék te hol vásároltál 270 Ft-ért Csíki sört,mert mi felénk 350 Ft-ért van.
Egyébként 270 FT-ért sem venném meg.Mint írtam,vannak tőle jobb sörök azért az árért is.
14/20 anonim válasza:
Bács-kiskun megyében egy kis boltban.
15/20 MolotovPunk válasza:
Jó hát ott viszont a bérek is olyan alacsonyak.Én viszont Budapesten lakom.Itt Csíki sört biztos nem fogsz 300 alatt kapni.
16/20 anonim válasza:
Hát Pesten igen. Vagy még lehet már rendelni is .
17/20 MolotovPunk válasza:
Dehogy rendelek.A Csíki sör nem jó.............
19/20 anonim válasza:
A barna sörük pont olyan ízű mint a Pécsi Szalon barna, csak a pécsi fele annyiba kerül.
Túl van árazva, a világos is.
20/20 anonim válasza:
Sz@r. Itt erdélyben is viszonylag elég drága, pedig 40 km-re töltik a lakhelyemtől. A legeslegelső amit kóstoltam nagyon finom volt, utána még párszor kostoltam: egyszer rossz, máskor meg ihatatlan. Mindegyik haveromnak fáj a feje tőle másnap. Egy felfújt ganyélé jó drágán. Hülye aki veszi és issza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!