Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Az igaz lehe, hogy egy 50kg-s...

Az igaz lehe, hogy egy 50kg-s kis csaj jobban bírja a piát mint egy 90kg-s pasi?

Figyelt kérdés
A kérdés adott, egy korosztály 18 évesek.

#alkohol #alkohol bírás #ki bírja jobban az alkoholt
2016. júl. 30. 09:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
9esnek nem volt illemtan órája
2016. aug. 1. 15:05
 12/21 anonim ***** válasza:
Ne csak fröcsögj, hanem érvelj is. Ha állítasz valamit, azt bizonyítani is kell, így csak egy primitív fröcsögést írtál le.
2016. aug. 1. 18:39
 13/21 anonim ***** válasza:
52%

"az emberek jobban bírják a piát, mint idősebb korukban, ezt én is tapasztaltam, hogy 18 évesen sokkal többet ittam minden probléma nélkül, 26 évesen meg kevés is elég."

"Vagyis igen, egy vékony csaj jobban bírhatja a piát, mint egy testesebb férfi, nincs ebben semmi"

Megnézném én azt a 18 éves csajt, aki csak a felét meginná mint én 41 évesen 110 kilósan, és még eszméleténél marad.

2016. aug. 6. 12:41
 14/21 anonim ***** válasza:

Te komolyan nem tudsz szöveget értelmezni?

Fiatalon az emberek jobban bírják a piát, mint idősebb korukban. Erre meg összehasonlítod magad egy fiatal csajjal, atya világ.

Egyáltalán érted a különbséget?

2016. aug. 6. 16:09
 15/21 anonim ***** válasza:

"Fiatalon az emberek jobban bírják a piát, mint idősebb korukban."

A fenti mondat egyszerűen nem igaz.

Mitől lenne igaz? Mert veled úgy volt?

Minden "drognál", hiszen valahol az alkohol is az, számít, hogy az egyén mennyire szokott hozzá. A hozzászokással általában nő az adagok mennyisége.

Amellett az életkora haladtával az ember testtömege - tudom a tiéd nem - általában nő. Itt már buktad.

Csak nem azt állítod, hogy egy férfi 18 évesen többet bír inni, mint 40 évesen ugyanő?

Érdekes lenne.

2016. aug. 6. 17:33
 16/21 anonim ***** válasza:

Egyébként, mutatok neked egy érdekeset:

"Erre meg összehasonlítod magad egy fiatal csajjal, atya világ."

Egy másik, korábbi idézeted:

"Vagyis igen, egy vékony csaj jobban bírhatja a piát, mint egy testesebb férfi, nincs ebben semmi"

Segítek: a "vékony csaj", tudod, a 18 éves, szerinted jobban bírja a piát, mint a "testesebb férfi", legyek ez most jómagam. Namármost, ezt te írtad. Erre jövök én, és reagálva összehasonlítom a testesebb férfit - aki kevésbé bírja - a vékony csajjal - aki szerinted adott esetben bírhatja jobban - atyavilág, mik meg nem történnek.

"Egyáltalán érted a különbséget?"

Egyáltalán értesz te magyarul és tudod miről irkálsz?

2016. aug. 6. 17:41
 17/21 anonim ***** válasza:

Te jó ég. 41 évesen illene már értően olvasni...

WAmellett az életkora haladtával az ember testtömege - tudom a tiéd nem - általában nő. Itt már buktad. "

Mit buktam, kisfiam, áruld el nekem kérlek.

Ezt írtam én:

" egy vékony csaj jobban bírhatja a piát"

De kiemelem neked: bírHATJA.

Erre te mit írsz? " szerinted jobban bírja a piát"

Olvasd már el, ami le van írva. Érted a különbséget?

[link]

Ajánlom ezt elolvasni, látom a korábbi válaszokat sem fogtad fel. Szerinted a testtömeg a legfontosabb faktor, szerintem meg nem. Olvass utána mielőtt bármi hülyeséget leírsz köszi szépen.

2016. aug. 6. 18:09
 18/21 anonim ***** válasza:

"De kiemelem neked: bírHATJA."

Bírhatja. De az esetek messze túlnyomó többségében nem bírja.

Akármilyen alkoholkalkulátort megnézhetsz, azzal kezdi, mekkora testtömeged, sőt a nemedet is megkérdezi.

[link]

[link]

Alap fizika, kémia, hogy több vérben ugyanannyi alkohol jobban eloszlik, nagyobb az erek, a szervek felülete.

Különféle mérgezéseknél - és végső soron az alkohol is méreg - gyógyszereknél rendkívül fontos szempont, mekkora a páciens.

Nem fogod bebizonyítani - még ha nyilván más faktorok is számítanak - hogy a testtömeg másodlagos vagy sokadlagos az alkohol - tűrőképesség tekintetében.

Úgyhogy ez bukovári.

2016. aug. 6. 18:19
 19/21 anonim ***** válasza:

"Miért rúgnak be kevesebb alkoholtól a nők, mint a férfiak?

A nők teste arányaiban kevesebb vizet tartalmaz mint a férfiaké, ugyanolyan mennyiségű alkohol tehát az ő testükben magasabb koncentrációt jelent."

Legalább olvasnád el, amit bemásolsz.

Persze, ettől még egy csaj jobban bírHATJA. A nagyanyámnak meg töke LEHETne. És akkor ő lenne a nagyapám.

2016. aug. 6. 18:24
 20/21 anonim ***** válasza:

Elképzelhető, az összes többi szempont szerencsés összejátszása esetén. Ha a lány 2-2.5 éve rendszeresen fogyaszt nagy mennyiségű alkoholt, genetikailag jól bírja, aznap bőven vacsorázott és kipihent, míg a srác életében először iszik, eleve alacsony a toleranciája, keveset ebédelt, nem vacsorázott és hulla fáradt mert előző éjjel 2 órát aludt napközben meg dolgozott, bőven lehet hogy a lány tovább bírja.

Ha az egyedi változókat mint a kaja vagy a kipihentség ki is hagyjuk, a genetika és a tapasztalat miatt megeshet hogy a lány ha nem is az asztal alá issza az urat de tartja a tempót. Példaként jómagam említeném, aki 18 éves 55 kilós lányként ha nincs nagyon rossz napom, tartom a tempót a velem egykorú 70-90 kilós srácokkal. Jó a genetikám. Ettől ez még nem általános, a korosztályomban és a súlysoportomban a legtöbb lány attól amit még se érzek már félrebeszél

18L

2016. aug. 11. 00:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!