Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mennyi idő alatt szívja fel a...

Mennyi idő alatt szívja fel a gumicukor a vodkát?

Figyelt kérdés
Nem akarom kipróbálni, csak érdekel.
2016. júl. 29. 19:50
 1/8 anonim válasza:
5%
Hát.....ő izé.. Szerintem ezt még senki nem próbálta ki (sőt, nem is gondolkozott rajta), de szerintem nem szívja fel.
2016. júl. 29. 20:18
 2/8 anonim ***** válasza:
64%
Első, attól hogy neked ez még nem jutott eszedbe, előtted már millióan megcsinálták. Én is, kb. egy éjszaka elég volt. Nem vesz fel túl sokat, cserébe jó sz.r íze lesz, majdnem ehetetlen.
2016. júl. 29. 20:26
 3/8 anonim ***** válasza:
49%

Kipróbálhatod, de undorító. Baráti körömben egy csaj ódákat zengett róla, hogy mennyire üt meg hogy milyen jó és stb. Aztán én is kipróbáltam több barátommal, hát a fele konkrétan kiköpte, a többiek meg elnyammogtak rajta. Gumicukrot így elcseszni. :D

Pálinkával is csináltuk, de nem sok értelme.

Mi két-három óráig áztattuk, de a pia a mennyiségéből ami a pohárban maradt kell neki egy éjszaka.

2016. júl. 29. 21:29
 4/8 anonim ***** válasza:
Akik az én baráti körömben próbálták ezt a gumicukros-vodkás nyalókát, azok azt mondták, nem szabad sokáig áztatni, mert szétmállik. Szóval egy-két óra után próbáld ki, jó-e már.
2016. júl. 29. 21:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Hármas vagyok. Akkor lehet mi csináltuk jól és nem kell neki egy éjszaka, attól függetlenül nekünk nem volt jó. :D
2016. júl. 29. 21:43
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2016. júl. 30. 09:08
 7/8 anonim ***** válasza:

Én békás Hariboba szoktam, és kb hűtőben 24-30 óra után lesz élvezhető.

Amúgy whisky-vel is csináltam már, azzal még jobb.

2016. júl. 30. 10:57
 8/8 SPetra99 válasza:
A gumicukor nem tud szétmállani benne, de fél nap elég neki.
2017. nov. 28. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!