Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Liköröket milyen üdítőkkel...

Miike kérdése:

Liköröket milyen üdítőkkel érdemes keverni?

Figyelt kérdés
Hogy miért akarom keverni: Vettem egy nem túl drága, de annál pocsékabb ízű narancslikört kipróbálásképp. Alkoholtartalma mindössze 22%. Viszont íze miatt tisztán fogyasztani elég kellemetlen.

2016. júl. 22. 21:16
 1/5 A kérdező kommentje:
Hoppá, a kulcsszavaknál figyeltem, de a kérdés leírásánál nem. Utólag nincs javítás, így a "Liköröket" szót nem tudom kijavítani.
2016. júl. 22. 21:22
 2/5 anonim válasza:
Narancslével vagy fantával próbáld.
2016. júl. 22. 21:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Ja, én is narancslével vagy fantával próbálkoznék - bár az alapból rohadt édes, szóval lehet túl sok lesz.
2016. júl. 22. 21:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is pont egy Triple Sec van most itthon, bár én meg se kóstoltam magában. Egyelőre citromos, Sprite jellegű üdítővel ittam csak, szerintem tonikkal is jó lesz. De én keverek mindent mindennel, almát citrommal, almát citrommal és málnával, citromot rumaromával, narancsot tonikkal stb. Igazából nem volt még ihatatlan kombináció.
2016. júl. 22. 22:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Rum.
2016. júl. 23. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!