Hány napig hagyjam héjon erjedni a fekete szőlő mustját?
Figyelt kérdés
Érdemes leszemezni, vagy tök mindegy?2008. szept. 29. 11:02
1/1 anonim válasza:
ez nagyon sok mindentől függ! mennyi szőlő, értékes-e, fajta , cukorfok, stb. amúgy, ha hagyod a héjján teljesen elforrni, (kb 10 nap) akkor a színaanygok akkor áznak kia legjobban. kezdődhet a préselés, de a forrásig töltött hordókban is " dolgozik még" a mustod-borod.
szaküzletbe kérdezz rá szinkioldóra, valamint borélesztőre, hogy tutira menj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!