Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mit csináljak a Banánlikőrrel?

Mit csináljak a Banánlikőrrel?

Figyelt kérdés
Kaptam ajiba eredeti banánlikőrt,és érdekelne,hogy mijen koktélt tudnék belőle csinálni,vagy másban pl.édességnél hogy használjam?Receptek,ötletek???
2010. ápr. 12. 15:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát nekem elsőre az jutott eszembe hogy fagyikehelyre lehetne önteni :) valami banános fagyira vagy vaníliára.Bocsi h nem tudtam sokat segíteni
2010. ápr. 12. 16:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Egy koktél-tipp : 8cl banán likör, 4cl ananászlé, 2cl tejszín, jég.
2010. ápr. 12. 16:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Vagy amit kóstoltam a Balatonon : banánlikőrös kávé. Nagyon finom volt !
2010. ápr. 12. 16:47
 4/7 A kérdező kommentje:
hmmmm....jó tippek!!!köszi :) azért ha van még 5let,várom!
2010. ápr. 12. 17:20
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Pina Colada alapreceptbe is teheted! jég, lime, fehér rum, kókuszlikőr, banánlikőr, ananászlé, tejszín, és össze kell rázni őket.

De csináltam már porto ricoi rumból, banánlikőrből és limonádéból is koktélt, bár az zöldbanán likőr volt.

Alkoholosat vagy menteset szeretnél? Egyébként lehet tetszeni fog ez az oldal! Jó kis receptek vannak! [link]

A mértékegységeket pedig sose vedd szentírásnak, mert minden szirup másféle arányban tartalmaz cukrot, aromát, gyümölcsöt stb.! Mindenesetre egészségedre!;)

Egy bártender

2010. ápr. 12. 19:51
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm!!! :)
2010. ápr. 14. 13:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Én lehűteném és esténként nyomnék egy-egy felest borozás előtt, biztos finom íze lehet és jól meg is csap. :)
2010. ápr. 18. 14:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!