Mennyinél kezdődnek a jo whisky árak?
A William Lawson's szerintem még csak közepes whiskey. Egyébként meg szerintem az a lényeg, hogy ízlik-e. Nem feltétlenül az ár a lényeg...
Én például a selymes, zamatos ír whiskeyt sokkal jobban kedvelem, mint a karcos, durva skótot.
Egyik kedvencem a Jameson, kb. egy árkategória a Lawsonnal. Nálam itt kezdődik a jó whiskey. (igen, direkt írom e-vel, az írek úgy írják. :P )
Pl. Jack Danielst nem annyira szeretem, és az is egy ábran van a fentiekkel. De egy Chivas Regal-t bérmikor elfogadok. :)
Érdekes lehet még a Black Velvet nevű ír, kifejezetten olcsó whiskey, ami szerintem egész jó. Ár-érték aránya talán a legjobb.
Persze az évjárat rengeteget számít, most azonos korú whiskeyk-ről beszéltem. Egy öreg whiskey akár milliós is lehet... De szerintem az pénz pazarlás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!