Nyíregyházán hol lehet kapni Jack Daniels Whiskey Minit?
Figyelt kérdés
2016. jún. 11. 10:33
1/5 anonim válasza:
tanuld meg szabolcsban semmit sem lehet kapni. nyírbátori vagyok és egy egyszerű kókuszaromát nem találok a pina coladához pedig bejártam a 13 ezres városban minden lehetőséget pennyt spart, kis-nagy coopot. műszaki cikkekre, mindenre igaz. az egész megyében. utálom ezt. nyíregyen is hiába megyeszékhely csak a főtéri bohóckodás megy de ha konkrétan keresel valamit ami nem annyira gyakori és általános szinte már be is tudhatod hogy nem lesz és maradhat a netről rendelés. talán a nagytescoban körülnézhetsz hátha, de nem adok sok esélyt rá
2/5 anonim válasza:
Tesco, Interspar esetleg? Vagy a Szal-tó?
3/5 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen, de sehol semmi! Nekem semmi bajom Nyiregyhazaval de ezt az egyett utalom en is,, itt soha nem lehet kapni semmit :D
2016. jún. 13. 14:36
4/5 anonim válasza:
első vagyok hogy nem lepett meg hogy nemtalálsz:D olyan rossz elhinni hogy konkrétan megyeszékhelyen sem talál meg dolgokat az ember ha akar, és ilyenkor érzem hogy kisvárosiként se lenne túlzott igényem csak egyszerűen nincs itt...
5/5 anonim válasza:
A mátészalkai Tescoban biztosan van én ott vettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!