Ezek az italok mennyire ütnének be?
Szombaton haverral egy rendezvényre lemennénk szegedre,ahol délelőtt jól bekajálnánk.
Délutánra vennénk egy-egy Jim Beam Honey nyitófüles fémdoboos 330 ml-es 4,5%-os italt vennénk,aztán elmennénk kajálni valamerre,pár órával később,innánk egy (asszem Varga) 1 L-es vörös édesbort,ami 10,5%-os,vegyítve Coca Cola-val,azaz vbk-t csinálnánk,+ lehet vennénk egy 21%-os kókuszlikőrt,bár azt nem biztos.
Ez mennyire üt be? Hogy együnk közte,mennyi szünet kell?
Milyen érzékletesen leírtad! :D
A Jim teljesen el fog tűnni, főleg ha eszel utána. (Ilyen melegben 1óra alatt kizzadod..) A VBK jó ötlet. (ha nem akartok csatton lenni, valami "zsírosabb" ételt javasolnék, ez egy alap jótanács:) ) a másik jótanács, kókuszlikőrrel nem keverném a bajt:) szerintem igy VBK-val spiccesek lesztek. (de függ testsúlytól is pl.) ha 50kg vagy jobban beüt, ha 85 talán meg se érzed. A borral az a "baj" hogy nem igazán jó összekeverni semmivel.. Ha borozol, akkor borozol. Utolsó kérdésedre nincs helytálló válasz. Ahogy jól esik!
Jah és nem javaslom a napon melegben borozást mert az trükkös dolog ám! :D
Ezektől én biztosan hánynék. :D
Az első lötty kimegy hamar, szerintem egy óra alatt elmúlik a hatása teljesen nullásak lesztek, maximum 2 óra alatt. Az édes vörösbor már önmagában is borzalmas, kólával meg főleg az, de fejenként fél liter borral jól be lehet csiccsenteni.
A kókuszlikőr erre a vbk-ra szerintem tuti hányást okoz. Nem lesz kellemes az estétek, és másnapotok meg főleg nem.
Ha rám hallgattok, akkor ilyen melegben söröztök vagy fröccsöztök inkább száraz fehérbor + szóda kombóval. Azzal is lehet szalonspiccet összeszedni, de legalább megy be valami rendes folyadék, víz is a szervezetbe, ami valamelyest véd a másnaposság ellen.
majd szeretnénk pizzázni közte,meg filmezünk stb :D de persze szálláson.
meg lehet helyette inkább 2 vbk-t és 2 kis jim beamet innánk :D mármint a 4,5 %os 330 ml-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!