Mit ajánlasz? Milyen ital lenne a megfelelő?
Figyelt kérdés
Olyan italt keresek, amiből ha keveset iszom is részeg leszek, könnyen meg tudom venni, és olcsó, + nem nagyon lehet érezni a lehelletemből Mit ajánlotok?2010. ápr. 10. 22:27
1/11 anonim válasza:
Állítólag a vodkát lehet a legkevésbé érezni a leheleten. Ebből már vannak egész olcsók is. És ütős... főleg ha nem vagy hozzászokva :-)
2/11 A kérdező kommentje:
ja, az tegnap volt :) kösz a gyors választ.
2010. ápr. 10. 22:58
3/11 Phoney válasza:
Neked szerintem mindenképp a vodka kell. Általában annak a legjobb az ár/minőség aránya, és nincsen szaga. (Bár jó ha tudod, hogy a véralkoholt mindig megérezni, ha rálehelsz valakire - lásd szonda.)
Ha magában nem tetszik, szinte minden gyümölcsös üdítővel jó.
4/11 anonim válasza:
Szopogasd le a dianáscukor külső felét és a sósborszeszeset meg dugd fel a végbeledbe, 10 fortinból be is rúgtál.
5/11 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat. az utóbbit nem próbálnám ki : D
2010. ápr. 11. 19:47
6/11 anonim válasza:
Hülység mert én megittam 5 pohár narancs votkát 4 wiski kólát meg 2 tekilát és meg sem éreztem 15/F
7/11 anonim válasza:
csöpögtess pár csepp pálinkát v vami erősebb piát a füldedbe és topon leszel
8/11 A kérdező kommentje:
te meg sósavat a nyelvedre, vagy ha van vérző sebed, jó sok sót nyomj rá ; )
2010. ápr. 14. 20:15
9/11 anonim válasza:
kérdező: nem védeni akarom az előző szólót, de a pár csepp tömény a fülbe ténleg létező módszer, nem hülyült. ugyanis a fülből a szesz azonnal felszívódik, és beszédülsz tőle...
10/11 anonim válasza:
Barackos likőrvodka 1000ft-ból kijön az olcsóbbik. 18%-os fél liter, ha egyedül iszod lesz hangulatod tőle.(tapasztalat 16/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!