Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mit tegyek, hogy újra megszere...

Mit tegyek, hogy újra megszeressem a jagert?

Figyelt kérdés

Egyik buliban túl sok Jagert ittem és azóta még ha csak a szagát érzem hányok tőle.

De az ízére emlékszem hogy nagyon jó. Mit tegyek hogy újra megszeressem?

2016. máj. 25. 22:58
 1/8 anonim válasza:

Várj. :D

Én is jártam már így, idő kell neki. :D

2016. máj. 25. 23:55
 2/8 anonim válasza:
58%
És amúgy a Jager tényleg finom, én is szeretem. ;)
2016. máj. 25. 23:56
 3/8 anonim ***** válasza:
27%
A JAger simán nagyon fos. Én mindig pálinkával vegyítettem, csak úgy iható. Próbáld ki!
2016. máj. 26. 01:27
 4/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :D
2016. máj. 26. 16:25
 5/8 A kérdező kommentje:
#1 neked mennyi idő kellett hogy újra megszeresd?
2016. máj. 26. 16:29
 6/8 anonim ***** válasza:
Én nem egyszer hánytam ki a belemet Jägertől, Hubertustól, mert az édes likőrök könnyen csúsznak viszont hamar felkavarják a gyomromat, jagertől volt hogy epét hánytam, ennek ellenére a mai napig szivesen fogyasztom. Nekem személy szerint az íze bejön, csak mivel hamar felmarja a gyomrom, ezért mostnság ha buli van jagert max. 4-5 felest iszok aztán vodkára váltok, mert az tiszta íztelen és nem b_ssza a gyomrom. Azt hogy mikor tudod újra meginni a jagert nem tudom, de ha majd sikerül javaslom hogy jagerből ezután nem igyál meg egyszerre sokat, te is válts vodkára pár feles után, vagy csak sörözz.
2016. máj. 27. 16:06
 7/8 anonim ***** válasza:

Hogy tudjátok azt a sok szutykot benyelni?

A tiszta pálinkánál nincs jobb. Gyorsabban berúgsz és hamar kijózanodsz.

2016. máj. 27. 16:26
 8/8 anonim ***** válasza:

hát azt én se értem...

mondjuk én pesti panelszökevény vagyok,pálinkát se bírom xd vodkából viszont annyit és úgy,mint a vizet.a berúgás és a józanodás is gyors,rosszullét nincs.

2016. máj. 28. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!