Győrben hol szolgálnak ki?
Nem egészen értem, mit akarsz kérdezni.
Most ajánljunk töményeket, vagy azt akarod tudni, hol lehet ilyen italokat vásárolni? A kérdésed alapján először azt hittem, hogy olyan kocsmát/éttermet keresel, ahol 16 évesen partyt rendezhetsz.
Ha erősebb italokról van szó, ízlés szerint sokfélét választhatsz, ami jó és "ütős", például: Puerto-Rico-i rum, Absinth, whisky, barackpálinka, Vilmos, de ha szeretitek a kb. 30-40%-os likőröket, akkor ajánlhatom a Jägermeistert, a Ramazzottit (hasonló a Jägerhez, de kevésbé keserű), esetleg a csokoládé/kókusz/tojáslikőröket.
Mindegyik kitűnő party ital. Ha sokat akartok vásárolni, menjetek el a Metroba szerintem (ha van valakinek kártyája), mert ott a legolcsóbb és elég nagy a választék.
Vetesd meg anyukáddal, vagy próbálkozz bármelyik boltban. Ha nem kapsz, megpróbálod a következőben.
Nagyapónak nincs házi pálinkája? aZ JOBB LENNE!
csak van idősebb haverod. vagy a bolt előtt pár szimpibb idősebb népséggel zsírozd le, h együtt bementek, ők kifizetik (az általad adott pénzből) a kívánt italokat, és mindenki boldog.
én egyszer szerencsétlen kis 17 éves srácoknak vettem így cigit. a boltosnő meg belém kötött, h biztos nekem kell az a cigi, és nem a fiúknak? mondom magának nem halál mind1, h kinek lesz?
Köszönöm az -érdemleges- válaszokat.
Olyan helyet keresek, ahol 16 éves korom ellenére kiszolgálnak. Mármint konkrétabban megfogalmazva, nem úgy mint pl. "manapság már mindenhol". Köszi ^^
konkrét helyet senki nem fog neked tudni mondani. bemész egy boltba odamész a pénztárhoz, ha kérnek személyit, akk lelépsz, azt jöhet a következő bolt. nem hiszem, h. győrben csak 1 bolt lenne...
én am szívesen vennék neked, csak nem a környéken lakom...
18f
szia
az nagy áruházakban biztos nem szolgálnak ki
a kisboltonban próbálkozz. mindket 14évesen is kiszolgáltak bármvel.
szerintem méh a jack daniels is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!