Melyik a kedvenc olcsóbb és drágább söröd?
Őszintén megmondom, hogy bár nagyon szeretem a sört, de nekem minden világos sör egyforma (leszámítva a Szögedi világost, ami egy förtelem - legelő szaga van). Nekem az olcsóbb Adambräu vagy Löwenbrau épp úgy megfelel, mint a Heinekken. Mindegyiket nagyon szeretem. Szoktam Borsodit, Sopronit, és Szalont is inni (Szalont a leggyakrabban, mert pécsi vagyok, és ha néha kocsmázni megyünk, hangoztatom, hogy Pécsen pécsi sört igyunk). Sőt, a Radlert is nagyon szeretem, a citromos és a bodzás ízűt is, mit rajtam kívül mindenki csak limonádénak meg szörpnek tart.
Tavaly nyáron sokat ittunk Soproni Szőke Ciklont, az mondjuk más ízű, mint a többi sör, de hát direkt ezért csinálták.
23/L
Olcsóbb - Staropramen (világos, barna is)
Drágább - Erdinger (világos, barna is:)
Olcsóbb: Rotburger
Drágább: Chimay
olcsóbb:borsodi
drágább:guiness ez nagyaon finom
Olcsó : Arany Ászok
Drága : :D nemtom Arany Ászok :D:D:D
Olcsó:tesco value sör( egyébként tényleg nem olyan rossz.Sőt szerintem jobb mint mondjuk a kanizsai, vagy a kőbányai)
Drága:Coronita(nagyon szeretem de drága, és csak 0,33-as az üveg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!