Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hogy kell felbontani egy üveg...

Hogy kell felbontani egy üveg pezsgőt és bort segédeszköz nélkül?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 8. 19:14
 1/9 anonim ***** válasza:
MIért, a pezsgőhöz milyen segédeszközt használsz amúgy?
2010. ápr. 8. 19:19
 2/9 anonim ***** válasza:
Ja, a bort régebben fakanállal bontottam, de ugye az már segédeszköz :) Ha erős vagy, hüvelykujjal is be tudod nyomni.
2010. ápr. 8. 19:20
 3/9 anonim ***** válasza:
buli lesz? :)
2010. ápr. 8. 19:30
 4/9 A kérdező kommentje:

kezdő vagyok e téren

tehát nem kell semmi hozzá, és úgy hogy kell

írja le lécci valaki, kösz

2010. ápr. 8. 19:36
 5/9 anonim ***** válasza:
Gondolom segédeszköznél a dugóhúzóra gondoltál!Mi mindig fakanállal nyomtuk bele a dugót!Ha nem volt elég hely befelé, akkor fúróval belecsavartunk egy facsavart, és fogóval kihúztuk.
2010. ápr. 8. 19:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom mit kell egy borosüvegnél benyomni.A dugóhúzot már rég feltalálták.A pezsgődugónak meg feje van.
2010. ápr. 8. 19:39
 7/9 anonim ***** válasza:
pezsgőhöz nem kell segédeszköz, bort meg ujjal be lehet nyomni, aztán ha bement, utána fogd be a az üveg száját a tenyereddel, és fordítsd meg a palackot fejjel lefele, hogy elmenjen a dugó az üveg szájától:) de ha van dugóhúzó, akkor nem ez a legkényelmesebb módszer:D
2010. ápr. 8. 20:13
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia! a pezsgőn kitekered a drótot, leveszed , a bal hüvelykujjaddal lefogod a dugót a jobbkezeddel meg mocorgatod egy kicsit és utána jön magától. de vigyázz, mert van mikor nagyot szól meg kifut.

a borra meg nekem sincs jobb ötletem, dugóhúzó hiányában, csak a fakanalas megoldás.

üdv.

2010. ápr. 9. 11:48
 9/9 anonim ***** válasza:

izé.hu-n volt fent egy videó erről...

Csóka úgy nyitotta ki a bort, hogy levette a cipőjét, beletette a borosüveg talpát, és a kettőt együtt (természetesen a cipő ért a falhoz) párszor odaütötte a falnak. Csodák csodájára a dugó a menetiránynak megfelelően távozott!

2010. ápr. 9. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!