Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Jim Beam Signature craft 6...

Jim Beam Signature craft 6 ezer Forintot megér?

Figyelt kérdés
Tescoban most nagy ital kiárusítások vannak, és 12 ezerért nem nagyon vették meg a signature craftot, ezért most fél áron van 6 ezerért. A sima fehér Jim Beam-ért nem rajongok nagyon, ez is hasonló? Vagy sokkal jobb, másabb, kevésbé karcos? 6 ezerért megér egy próbát?

#ital #whiskey #Jim Beam #Signature craft
2016. ápr. 7. 21:25
 1/5 Phoney ***** válasza:
56%
A sima fehér Jim Beam miatt ne félj az összes többitől, azok hozzá képest nagyon jól ihatóak. Én az összes többi Jim Beam-et szerettem már akkor is, amikor a fehéret még ihatatlannak tartottam. Melyik tescoról van szó egyébként, mert én is vennék.
2016. ápr. 7. 22:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Pécsen az uránvárosi tesco, de ha minden igaz a 16 éves scapa whisky meg közel 20 ezer helyett lesz 5 ezerért, szóval most vacilálok hogy vegyek-e mind a kettőből, vagy melyik legyen.
2016. ápr. 8. 07:01
 3/5 A kérdező kommentje:
Scapat csak hallottam valakitől hogy 5 ezer lesz szóval nem biztos, múlt héten még 10 ezer volt, de a Signature már múlt héten is halomra állt 6 ezerért, meg valamelyik Jura whisky szintén 6 ezer, de azokat nem igazán ismerem.
2016. ápr. 8. 07:09
 4/5 Phoney ***** válasza:
56%
5-6 ezer egyikért sem pénz, ha azt nézed, hogy hasonló áron nagyon ritkán lehet ilyen whiskyket kapni. Tudomásom szerint mindkettő elég populáris, könnyen iható jelleget képvisel, és a Scapa talán jobb valamivel, de két nagyon eltérő jellegű whiskyről van szó, úgyhogy nem lehet előre tudni, hogy neked melyik ízlik majd jobban.
2016. ápr. 8. 16:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. A signature craft 6500Ft volt, de végül egy Scapat vettem ami 5880Ft volt. Ahogy elnézegettem neten sincs nagyon 15 ezer alatt. Azért úgy sejtettem hogy egy 16 éves single maltot annyira nem lehet elrontani hogy ennyit ne érjen meg.
2016. ápr. 8. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!