Melyik a "legjobb" alkohol, ami a legkevésbé tesz tönkre?
2000 fölé? Mehet az még feljebb is bőven, ha igazi minőségre vágysz, de aki ilyen kérdést tesz fel, az úgy sem érez különbséget.
Igyál krajcárost aztán jóvan.
Egyszerű a válasz nagyon, ha nem akarod túlzó mértékben szétroncsolni az agysejtjeidet, ne azt nézd hogy mennyibe kerül. Ez egy BAROMSÁG. A vodka ha iszony drága akkor is VODKA!! Szerencsétlent ne etesse már mindenki hülyeséggel.
Azt kell nézni hogy hány %-os az az alkoholos ital. Mivel a százalék mértékétől függ az agysejtek elpusztításának intenzitása. Ha azt akarod hogy ne igazán pusztuljon akkor vodka, pálinka, termelői, akármilyen kommerszt kerüld messziről. Ajánlom figyelmedbe a sört, az nem annyira erős ital, és nem fogy el olyan gyorsan se, ráadásul még sokba se kerül. Vagy Bacardi vagy akármilyen nyugis pia amelyik nem haladja meg a bűvös 10%-os határt. Természetesen néhanapján leverhetsz egy felest (házit), csak ne rendszeresen.
Én egy üveg sörtől általában jobban le tudok bambulni mint egy legurított vodkától, most akkor melyik zúzza jobban az agyamat?:D
És a 40-50+ házi mitől SZENTebb, mint egy minőségi 37 fokos gabonavodka? (Tényleg érdekel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!