Ha sokat iszok, bődületes nagy hülyeségeket tudok csinálni és mondani, amiket józanul biztosan sosem. Más is van így ezzel vagy csak engem ver így a sors?
Figyelt kérdés
Józanul még csak eszembe sem jutott volna olyat mondani/tenni, ami megtörtént, de így.. Igazából sikerült annyit inni, hogy alig emlékszem, viszont pl nem is hánytam. Borzasztó..2016. márc. 13. 19:47
1/6 Phoney válasza:
Minden részeg mond ilyeneket, bár nem mindegyik fogja fel ilyenkor, hogy mit is mondott.
Egyébként érdemes gondolkodnod az ilyen kiszólásaidon/tetteiden, mert egyik sem véletlen. Beszédes dolgok tudnak kijönni az emberből, amikor lekapcsolnak a gátlasai.
2/6 A kérdező kommentje:
Hát igen ez a baj, hogy ez igaz is, csak sosem mondtam volna ki, főleg nem annak akinek ezt sikerült megtennem.
2016. márc. 13. 21:54
4/6 A kérdező kommentje:
Nem, sajnos nem szerelmet vallottam, talán akkor az alkohol csak pozitív löketet adott volna, de itt határozottan negatív volt. Azért köszönöm a válaszaitokat!
2016. márc. 13. 22:54
6/6 anonim válasza:
Nem sors verés ez! Tudat alatti felszínre jön. Az is te vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!