Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Pálinkára bor. Lehet vmi bajom?

Pálinkára bor. Lehet vmi bajom?

Figyelt kérdés

Sziasztok, okozhat vmi irritációt ha házi pálinkára bort iszok? hányás, stb..

kösz

csoki

2010. ápr. 2. 18:17
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem a legjobb párosítás.Hamarább be rúgsz.Na meg nagyon másnapos leszel.Ne keverd őket.
2010. ápr. 2. 18:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Masnap befosol.
2010. ápr. 2. 18:32
 3/6 anonim ***** válasza:
hát sose jó a keverés de egy sok szereplős iváson ezt elég nehéz betartani, mindenki iszik a másikéból, énis ittam már össze mindent de bajom nem lett, másnaposság ellen meg vizet szoktam inni az este végén folyadékpótlásnak és az megoldja a dolgot, gyomorfüggő mi lesz , próbáld ki :)
2010. ápr. 2. 18:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Embere válogatja. Legfeljebb becsiccsansz egy kicsit.
2010. ápr. 2. 18:51
 5/6 Phoney ***** válasza:

Jaja, részeg lehetsz tőle;)

Sok mindentől függ ez a keverősdi, nekem olyan estém is volt, hogy ittam egy vodkát, egy rumot, egy hubit, egy becherovkát, egy pohár bort, egy sört, aztán pezsgőt. Nem volt semmi bajom. Pedig nem vagyok egy tank:)

A pálinka+bor szerintem nem problémás, hacsak nem akkor, ha amúgy is sok volt már a pálinka.

2010. ápr. 5. 14:07
 6/6 anonim ***** válasza:

Berúgsz, mint egy állat és ha túléled (képletesen) akkor másnap erős fejfájás, gyomorpanaszok és akkorát fogsz kakálni, mint egy mamut.

:))

2010. ápr. 18. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!