Miben vigyek alkoholt az osztálykirándulásra?
11.-es osztály vagyunk, az osztályfőnökünk nem enged semmi piát felvinni... tavaly ez abban mutatkozott meg, hogy indulás előtt minden üvegünkbe beleszagolt, meg átkutatta a cuccainkat. Magán a kiránduláson pedig nagy ívben lesz*rt minket, bevonult a kis szobájába, és két napig a szálláson voltunk... valahol a város legszélén voltunk, nem ismertük a környéket, nem csináltunk semmit. Valószínű ez lesz idén is. Nincs valami ötletetek, hogy hogyan csempésszünk egy kis piát? Nem akarjuk megint a szálláson egymást bámulni... az osztály 16-18 évesekből áll.
+szívesen hallgatok osztálykirándulásos vicces ivós történeteket is:)
:D Most nosztalgiázok.Én sosem vittem magammal.Amikor jött az a rész,hogy felügyelet nélkül szétnézhezünk akkor bementünk a boltokba szeszt venni.Addig próbálkoztunk ameddig kinem adták.Volt,hogy beöltöztettek a szállásunkon a haverjaim igazi "nőnek" agyon festettek,hogy azt higyjék elmúltam 18,15 évesen :D
Vicces volt.Különben miután megszereztük az alkoholt átöntöttük almaleves dobozokba (természetesen gyorsan megkellett innunk,hogy ne marja teljesen szét a papírt)
Ha minden kötél szakad,ezeket is kipróbálhatjátok. ;)
Klassz kirándulást!
nálunk is a tusfürdős megoldás volt a nyerő :D csak a 2 literes habfürdős volt kicsit gyanús :D
a pici üvegeket magatokra is ragaszthatjátok ragasztószalaggal, pl. lábszárra, hasra :D ja meg nálunk volt aki a tamponos dobozokban hozott pici pálinkákat...
Én anno átalakíttattam az egyik nadrágomat, és a szárába varrattam 4 zsebet 2-2 oldalra. Így a két szárban összesen 8 kis üveg szesz fért el, és csak arra kellett figyeljek, nehogy összeüssem a lábaimat. Aztán ezt kiküszöböltem azzal, hogy egy vékony réteg vattát tettem a zseb fala, és az üveg közé. Illetve ha ez kevés volt, akkor a hónom alá is tudtam rejteni 1-1 üveget. Egyszer nem kaptak el így, pedig 3 osztálykiránduláson is eljátszottam ezt.
Továbbá volt olyan, aki a zoknijába próbálta rejteni, de ez kissé kellemetlen már rövidtávon is, ráadásul elég egyszer odavágnod a lábad, máris durran az üveg. Arról nem is beszélve, hogy nem volt kellemes lábszagú szeszt inni.
Mi 12.-ben mentünk osztálykirándulásra. Voltak ám kellemetlen pillanatok. Aki nem volt prűd, az jól érezte magát. Még a buszon megkérdezte a kísérőtanárunk, hogy mivel fogjuk eltölteni előreláthatólag a 3 napot. Én csak ennyit mondtam: ivás és/vagy szex.
Mellettem a volt osztálytársam (aki egyben a szomszédom) benyomta az Aljas Kúszóbab egyik nagy sikerű számát (jobbra is balra is, körbe kell haladni, hogyha nem kapsz levegőt abba kell majd hagyni), majd síri csönd, még a buszvezető is odafigyelt, ekkor jött Awful - Ringyósztárja, majd onnantól nem volt kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!