Borra fájdalomcsillapító?
Figyelt kérdés
Ha megittam kb fel uveg bort es utana beveszek egy fajdalomcsillapitot lesz bajom?2016. febr. 3. 18:26
1/4 anonim válasza:
Nem valószínű, csak felerősíti a hatását (kábább leszel), de az is lehet, hogy az ég világon nem lesz semmi mellékhatás.
Általában nem szabad fájdalomcsillapító mellé alkoholt fogyasztani, de fél üveg nem egy nagy mennyiség (kb egy pohár).
2/4 szaszaa11 válasza:
Ha előtte Ennyit megiszol, nem gáz, ha utána innád meg, az már kicsit jobban megüt, de még akkor sem lesz bajod. Ahhoz hogy ezzel kárt Tegyél magadban, nagyobb mennyiség kell a gyógyszerből és az italból is. Szóval nyugi :)
3/4 anonim válasza:
Bartos approved.
Csájdalomcsillapító.
4/4 anonim válasza:
Nálam volt egyszer ilyen, teljesen elfelejtettem, hogy nemrég Algopyrin-t vettem be, aztán ünnepeltünk. Arra emlékszem, hogy fekszem az ágyon és kb. nem tudok felkelni. fuuu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!