Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Elsőre vodka? Erős?

Elsőre vodka? Erős?

Figyelt kérdés
Szooval szombaton baratnoimmel iszunk azt terveztunk meg sosem ittam.Szerintetek elsore nagyon eros lenne vodka fantaval.¿ax 2ot innek,nem akarok berugni.Csak jol erezni magam.Vagy mit ajanlotok!16/L

2016. febr. 2. 18:07
 1/7 anonim ***** válasza:
71%

Tisztán, savanyú uborka kíséretében kell azt inni:D

Komolyra véve:te fogod érezni. Mivel először iszol, sanszos, hogy nem ismered a határaid, és hogyan hat rád. Na meg attól függ, hogy mennyi vodka kerül mennyi fantához. Addig igyál, amíg kellemes érzésed van, és itt állj meg. Mivel jól érzed magad, ezen a szinten szoktak még többet inni az újoncok, és mire jön a rosszullét addigra késő.Szóval rövid tanács: amikor kellemesen ellazulva érzed magad, akkor állj meg, és akkor igyál többet ha múlik az érzés. És csak azt igyál első alkalommal, amit elkezdtél, mert nem tudod, hogy mit mivel keverhetsz kibukás nélkül.

2016. febr. 2. 18:30
 2/7 anonim ***** válasza:

Az arány tényleg nagyon nem mindegy.

Ha keverve van, 2deci narancsban egy fél deci vodka és kényelmes tempóban iszod, akkor egyáltalán nem vészes.

Ha húzóra megiszol két felest, majd lekíséred fél korty naranccsal, na az azért már hatásos.

De több tényezős a dolog. A buli előtt mindenképpen egyél, ha pedig esetleg kicsit rosszul lennél menj ki a friss levegőre és harapj valamit.

Szóval a vodka jó, sok naranccsal kellemes üdítő.

2016. febr. 2. 18:39
 3/7 anonim ***** válasza:

Mivel nem tudod hogy neked mennyi a sok/kevés, vigyázz!

Ha már nagyon szédelegsz, nem annyira összeszedetten beszélsz, akkor be vagy rúgva nagyon.

Na akkor az kellemetlen lesz, de max hánysz egyet, csinálsz pár hülyeséget (nekiállsz telefonálgatni, írogatni olyanoknak akiknek nem kéne pl)

Aztán másnap meg fájni fog a fejed rendesen, azt kihevered.

2016. febr. 2. 19:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Tisztán elég erős pia, de normális arányban keverve finom, és nem csap ki belől csekély mennyiség. Én szeretem fantával is, de szerintem valami rendes narancslével pl. cappy még jobb, finomabb is, meg nem üt annyira. Fantával kicsit ütősebb a szénsav miatt. Szerintem 1:4 vagy 1:5-höz keverd ha fantával iszod, úgy az íze kellemes, emellett így kellő mennyiségű kísérőt is beviszel a vodkával, továbbá így keverve nem tudsz sokat benyakalni gyorsan, szóval kisebb az esélye hogy nagyon berúgj.
2016. febr. 2. 19:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz berúgni egyél valamit ami fel is szívja: ropi, keksz ami elérhető az adott helyen.
2016. febr. 2. 20:16
 6/7 anonim ***** válasza:

Attól függ, mennyi vodka, mennyi Fantával.

Ha egy ujjnyi vodkát öntesz fel naranccsal, meg se érzed a hatását. Ha viszont felesbe kevered, akkor meg hamar padlót fogsz. :D

2016. febr. 2. 20:35
 7/7 anonim ***** válasza:

Mondjuk én 20 évesen kezdtem inni, de azért nem kevertem az italokat, 1-2 feles azért nem sok. Persze ha folyamatosan inni akarsz, arra nem jó (bár én jó vagyok lassú ivásban :D)... Az első jól leírta, ha van egy kis hatás, ne igyál többet, csak ha kezd elmúlni. Egyszer egész jó kis éjszakám volt, enyhe alaphangulattal, 3 sört ittam meg 3 felessel, nagyon lassan, az egyiket akkor, amikor múlt a hatás.

A vodkát inkább valódi narancsléval keverném, nem cukrozott lötyikkel, de leginkább úgy jó, ahogy van. De kinek mi tetszik. Az arányokon sokat lehet változtatni.

2016. febr. 2. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!