Melyik a legjobb pálinka ezek közül? Vagy tudtok még amelyik nagyon jó?
Panyolaiból egy épkézláb pálinkával nem találkoztam még, Zwackból csak a „Zwack Sándor Nemes” szériát csinálják komolyan (bár azt pont nem ismerem), a Zsindelyes változó, de inkább közepes, a Mártonok nekem mostanában nagyon visszafogottak voltak, úgyhogy most azt sem igazán merem ajánlani, a Rézangyal meg kb. akkora vicc az áráért, mint a Panyolai.
Általánosságban jókat csinál pl. az Agárdi, a Pannonhalmi, a Sáppusztai, az Árpád vagy a Bestillo is, de igazából nem nagyon van olyan főzde, ahol minden gyümölcsfajtából eszméletlen jó pálinkát főznének, meg hát az sem mindegy, hogy van-e stílusbeli elvárásod (pl. klasszikus kisüsti vagy olajosabb, lágyabb jellegűt). Szóval ha konkrét gyümölcsöket mondasz, akkor lehetne érdemben ajánlani.
ma 15:23
Hallani én is sok jót *hallottam*, de a barackjuk egy botrány (2 éve is, tavaly is), a szatmári szilvájuknak alig van íze, a feketeribizlijük érdektelen, vajon miből tudnak akkor jót főzni.
Az a baj, hogy a legtöbb magyar vásárlónak lövése nincsen, milyen színvonalú röviditalt lehetne elvárni ennyi pénzért, úgyhogy ha egy pálinka csak annyit tud, hogy jól iható, akkor azt máris sokan meg fogják dicsérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!