3/14 anonim válasza:
Szerintem semmilyet. Szüleim nem vettek, én meg holnap nem kellek fel délelőtt, csak ezért.
6/14 anonim válasza:
Partin leszek, még nem tudom milyet adnak majd éjfélkor, remélem Hungaria extra dry.
7/14 anonim válasza:
Semmilyet. Nem szeretem a pezsgőt, bár ittam már elviselhetőt is egyszer (és rosszat sokszor).
Pénzem sincs efféle luxusra, rumot és tokaji aszút fogok inni, mert az van itthon. De ha nem fogom kívánni, csak a rum fog játszani, Stroh80, bóléban :)
8/14 anonim válasza:
2000-3000 forint luxus pezsgőre, de egy tokaji aszúra nem - Hova jutottunk!?
10/14 Mojjo válasza:
Kreinbacher Prestige Brut pezsgő. 100% furmint, Somlóról.
A 8-as hozzászóláshoz: Mondjuk tokaji aszúra 2-3 ezer forint nem hogy nem luxus, hanem az igazán gagyi, rossz aszú biztosítéka... Mondjuk egy 5 körültől már lehet tisztességes 3 puttonyost venni, azalatt én nagyon nem kísérleteznék aszúval, arra vannak a tisztes late harvestek, meg szamorodnik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!