Kis tescoban önkiszolgálónál lehet venni 18 alatt piát? (nem úgy értem hogy legális-e hanem hogy odajön e az eladó vagy valami)
Figyelt kérdés
2015. dec. 30. 14:48
1/8 Mojjo válasza:
Igen, odamegy az eladó, ugyanis a gép nem engedélyezi alkoholos áru megvételét, amíg egy eladó jóvá nem hagyja.
2/8 anonim válasza:
Olyan viccesek a gyerekek, mikor azt hiszik, hogy ilyen egyszerűen megoldhatják. Akkor mindenki így csinálná okoska, nem gondolod?
3/8 anonim válasza:
Minden alkoholos terméknél odamegy az eladó, lehetsz akár 60 éves is, mert a jóváhagyása nélkül nem fogadja el a masina. Ha nem vagy 18 ezt el is felejtheted. Vetesd meg mással.
4/8 anonim válasza:
Amúgy bár már 20 fölött vagyok, nem rég sikerült úgy vennem piát az önkiszolgálónál hogy nem kellett egy eladónak jóvá hagynia. De nem fogok elmondani hogy. Muhahahahaha.
5/8 anonim válasza:
Igen, az eladónak oda kell mennie az automata kasszához, és egy "kulccsal" igazolnia, hogy a vásárló nagykorú. A pénztár egy szeszes ital vonalkódjának beolvasása után automatikusan rákérdez erre, is addig nem enged továbblépni, amíg az ottani alkalmazott nem igazolja vagy törli a tételt.
6/8 anonim válasza:
#4.
"em rég sikerült úgy vennem piát az önkiszolgálónál hogy nem kellett egy eladónak jóvá hagynia. " - Erre azért kíváncsi lennék hogy csináltad. Mert ha nem húztad le, vagy másik vonalkódot tettél rá, akkor nem vetted, hanem loptad.
7/8 anonim válasza:
6-os, nem semmi ilyesmi nem történt, és szűkség se lett volna rá, mert ahogy mondtam 20 fölött vagyok.
8/8 anonim válasza:
A Tesco önkiszolgáló kasszánál csak jóvá kell hagynia a szeszes italt az ott lévő segítőnek.
Ehhez viszont nem kell odamenni a kasszához és semmiféle kulcsra nincs szüksége. Van egy termináljuk, azon 1 gombnyomással jóvá tudja hagyni a 18+ tranzakciót ha a vevő szemmel láthatóan elmúlt 18 éves. Ha nem akkor meg odamegy és kér személyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!