A sör mélyíti a hangot?
Figyelt kérdés
2015. dec. 27. 04:14
2/9 anonim válasza:
Jah, meg a ráncokat az arcodon..
4/9 anonim válasza:
Nekem az álmomat mélyíti, de csak úgy a hatodik korsó után.
5/9 anonim válasza:
Igen, férfiasabb leszel tőle! Tehát a hangod is mélyül.
Ha koktélokat iszol, egy idő után meleg leszel, magas hanggal.
Mekkora marhaság ez a kérdés, már bocs.
6/9 anonim válasza:
A kérdés miért lenne marhaság?
Az a marhaság, amit egyesek itt válaszolnak! De az hatalmas!
Az, ha valaki nem hisz el valamit és megkérdőjelezi, az pont az intelligencia jele. Annak a jele, hogy képes gondolkodni, de még picit bizonytalan.
Azok az állítások, amik itt olvashatóak voltak, többnyire szarkasztikusak, azaz gorombák és viccesnek akarnak látszani. Pedig nem viccesek. Csak szimplán gorombák.
7/9 anonim válasza:
Ha nagyon hideg, esetleg be lehet rekedni tőle.Ismerőseim általában sört isznak, de egyiknek sincs basszushangja, csak a normál megszokott.
8/9 A kérdező kommentje:
Sok alkesznek, nagy ivónak eleg reszelős hangja tud lenni, és kíváncsiságból megkérdeztem a sörtől is lehet e ilyen.
2015. dec. 28. 16:47
9/9 anonim válasza:
Nekem egy-egy péntek vagy szombat este után igen mély lesz a hangom, de nem a sörtől, hanem mert a megszokottnál hangosabban beszélek, ezáltal a hangszalagok ellazulnak, ezért mélyebb a hangom másnap reggel. Nyilván ha minden este ordibálnék, akkor biztos mélyebb lenne a hangom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!