Miből áll a "kevert" nevezetű ital?
Figyelt kérdés
Finom édes volt,itatta magát.Engem a donald kacsás rágóra emlékeztetett.Nagyon fáj a fejem tőle.:(2010. márc. 21. 18:29
1/12 anonim válasza:
"házilag" úgy készül, hogy fogsz pl. 1 liter vizet felfőzöd egy csomó cukorral, összeöntöd ugyanennyi pálesszel és raksz bele tetszés szerinti aromát (van kevert aroma is, de akár csinálhatsz zöldet is mandula aromával, vagy ami tetszik....)
2/12 anonim válasza:
Régen a kevert népszerű ital volt.( Nem volt ekkora választék).Valamilyen likőr és pálinka vagy konyak keveréke volt.
3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!Akkor azért érzem magam ilyen pocsékul.Nem szeretem a pálinkát.
2010. márc. 21. 18:46
4/12 anonim válasza:
Rum és császárkörte likőr 1:1 arányban.
5/12 anonim válasza:
Atyaég! 19 éve lesz a nyáron, hogy életemben először (15 évesen) csontrészegre ittam magam, főleg keverttel. Olyan atom részeg soha nem voltam, azóta sem. Azóta utálom a kevertet, és még a szagát sem bírom...
6/12 anonim válasza:
Cukros,pancsolt szar, azért fáj tőle a fejed:)
7/12 anonim válasza:
Szerintem olyan, mint a tutti-frutti :) Én szeretem :D A barátnőim mindig röhögnek rajtam, hogy ilyen csöves italt hogy bírok inni, de szerintem tényleg finom.
8/12 anonim válasza:
"Cukros,pancsolt szar, azért fáj tőle a fejed:)"
Minden likőr pancsolt.
9/12 anonim válasza:
A kevert az egyik legfinomabb ital a világon.
Mint ahogy valaki előttem helyesen leírta, 1:1 arányban császárkörtelikőr és (bumli/matróz/...)rum. Viszont fontos megemlíteni, hogy ha neked magában erős akkor kólával is nagyon finom, és az egyik legolcsóbb ital amit venni lehet (750 fél liter 20% szerintem simán megéri a mai alkoholárak mellett).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!