Ajánlanátok 800 forintért sört?
Persze!
Küldj 800 forintot, és ajánlok sört!
A helyedben valami belgát vennék, de abból is van többféle (világos, barna, búza, lambic, stb.) Ezekkel annyira nem foghatsz mellé, mint egy kézműves sörrel. A kézművesek változatosabb ízvilágúak, de vegyes a kép, belefuthatsz nagyos jó darabokba, de gyenge minőségűekbe is, ha nem ismered őket. Szóval azokból ajándékozni lutri, azt csak inkább sörrajongóknak tanácsos.
Ha valami különlegesebbet akarsz a belgákból választani, akkor vegyél lambic-ot, az elég ritka sörfajta. Sajátos íze van, nem keserű. Van natúr változatban (geuze, faro), és van a kommerszebb, gyümölcsökkel ízesített változat.Pl. ez egy hagyományos változat:
De nézz szét a neten, biztos másféléket is lehet kapni, több helyen árulnak. Én vettem már Tesco-ban is lambic-ot.
De jók az apátsági sörök is, vagy a belga búzasör (witbeer)is.
Sok kézműves sörözőben lehet ebben az árkategóriában üveges sört venni, ami szép és jó,stb.
Tudom ajánlani a Békésszentandrási prémium söröket, pld: Szent András könnye, betyár király.
A zirci manufaktúrától a búzasörület, vagy a belga félbarna ale-t.
A Bigfoot sörfőzdétől a Chicagot.
A fótiaktól a Zwickl-t, vagy a Kéményseprőtezeknek nagyon szép csatos üvegük van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!