Hol tudnék nagy tételben, olcsón sört venni? Sörgyárak?
Figyelt kérdés
Középkategóriás sört szeretnék beszerezni egy hatalmas nyári bulira, körülbelül 30-40 literrel. Kérdésem lenne az, hogy tudok-e venni sörgyáraknál valamilyen ottani kiskereskedésben lényegesen olcsóbban venni sört. Középkategória érdekel elsősorban(Soproni, Borsodi, Dreher, Steffl, Löwenbrau, stb.), lehetőleg minél olcsóbban. Kiszerelés tökmindegy, lehet üveges, hordós, stb, csak minél olcsóbb legyen. Aki ilyen környéken él, légyszi válaszoljon!2010. márc. 17. 23:37
1/6 anonim válasza:
Szia! Nem tudom merre tartózkodsz, Miskolcon és Felsőzsolcán de lehet többfelé is van egy Serforrás nevű hely. Házi sört készítenek, rengeteg díjat nyertek és aki megkóstolja általában elgondolkodik, hogy hanyagolni fogja a Borsodit, Sopronit stb. Még én is szeretem pedig nem bírom a sört. A világos sörük 220Ft/l a barna 330Ft/l voltpár hónapja. Van honlapjuk is utánakereshetsz googleval. Remélem segítettem!
2/6 anonim válasza:
Dunaharasztin van egy italnagykereskedés ott dolgoztam nyáron és onnan lehet venni nagy tételben. Van előtte egy kiskereskedés onnan lehet kikérni, 3 óra előtt kell odaérni és csak hétköznap lehet vagy előzetes telefonnal. [link]
3/6 A kérdező kommentje:
Székesfehérváron vagyok helyileg, Miskolc kicsit távol van.
Harasztiban mik az árak, ill. cég elérhetőség? (A linkeden sajnos csak sok céget láttam, de nem tudtam eldönteni melyik.)
Köszi a válaszokat!
2010. márc. 19. 20:19
4/6 anonim válasza:
Ember, neked a 30-40 liter sör a nagy tétel??Mi minden szaros kis bulira is efy hektort veszünk, 35-40 emberhez.
5/6 A kérdező kommentje:
Ember, igen. Én 30 emberhez veszek, akik viszont válogatósak, és abból jó ha 10-12-en isznak sört (csajok pl annyira nem komálják).
2010. márc. 22. 21:59
6/6 anonim válasza:
ott nincs esetleg Méta? mert ott lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!