Melyik söröket érdemes megkóstolni?
Nagyon szeretem a sört, de eddig csak hétköznapi lazításhoz, baráti alkalmakkor ittam és akkor persze az átlagos, olcsóbb kategóriát. Kíváncsi vagyok, milyen a többi, de nem akarok drágább sörökre pénzt pazarolni, csak mert épp szép a kinézete és kirakták a polcra valami jó címkével... :/
Havonta szeretnék 1-2 drágább sört megkóstolni, amit érdemes. A kérdésem az lenne, hogy melyik söröket ajánlanátok próbára első körben, amik a nagyobb áruházakban elérhetőek? :)
Szerintem egy jó kompromisszum a Sparban kapható német Eichbaum-család. Van a kínálatban klasszikus pilseni, schwarzbier, vörös és stout.
És mindezt 250 forintos árért, amikor már a magyar söröket adják közel ennyiért.
Köszönöm a válaszokat, összeírtam azokat, amiket tanácsoltatok! :)
Ment mindenkinek a zöld, nem tudom ki volt az, aki mindenkit lepontozott, biztos nagy örömet okozhatott neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!