Melyik italtól nem lehet hányni mozgó járműben?
Volt, hogy összeittam mindent.
Mindent amit láttam, de tényleg. Bor,sör,vodka,házi,vermuth mindent.
Ki is dőltem tőle, 5 percenként kérdezgették tőlem, hogy élek-e még.
Egy kis faluban voltam akkor bulizni az éjjel, én meg a városban laktam kb 40 percre. Úgy volt, hogy busszal megyek haza, de amikor reggel 6-kor felkeltem és 10-kor felébredtem abszolút nem voltam olyan állapotban, hogy én buszra üljek.
Úgy éreztem magam mint akit agyonvertek, átmentek rajta 3-szor lánctalpassal, agyon rugdostak és hagytak szikkadni.
Kb olyan volt mintha kifacsartak volna, mint egy citromot.
Valószínűleg a véralkoholszintem még akkor is az egekben volt. Nem fogtam fel,hogy mi történik körülöttem, olyan volt mintha nem is a saját testemben lettem volna.
Úgy hívtam fel egy rokonom, hogy jöjjön ki értem kocsival, ha kell kifizetem a benzint, mert nem bírok buszra ülni. Szerencsém volt, mert akkor épp nem dolgozott. Szóltam neki, hogy óvatosan, lassan vezessen, mert rosszul leszek, úgy is tett, így megúsztam hányinger nélkül, mondjuk az út végén már nagyon kerülgetett, de kiszálltam és a friss levegőtől abbamaradt.
Nem tudom busszal, hogy mentem volna haza.
Akkor megfogadtam, hogy ha faluba megyek inni soha nem rúgok be ennyire, mert nem fogok bírni hazamenni.
Mindenből tanul az ember valamennyit.
Ezt le kellett írnom. Egyébként valami alacsony alkoholtartalmú italt igyál, meg keveset, meg ne gyorsan. Meg persze az utazás és az ivászat között legyen szünet, mindenképpen józanodj ki mielőtt járműbe ülsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!