Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Gyomorkeserűket hol vehetnék...

Gyomorkeserűket hol vehetnék ezek közül legolcsóbban?

Figyelt kérdés
még nem döntöttem el Becherovkát, Jagert, vagy esetleg valami olcsóbb "utánzat" gyomorkeserűt szeretnék venni, megnézem van egy kicsi itallerakat, nyilván ott lenne a legolcsóbb de nem biztos hogy lesz nekem megfelelő. ezeken kívül még SPAR, Penny Market, és Tesco van a városban, ezek közül melyikben a legolcsóbb ezek az italok?
2015. okt. 7. 21:36
 1/1 anonim ***** válasza:
Tescoban most 4400Ft a liter Jager jövő szerdáig, az most a legolcsóbb a spar penny tesco trióból. Becherowka az most tudtommal nem akciós, de pennyben néha mikir van akkor nagyon jó áron hozzá lehet jutni. Utoljára 1800-ért vettem 0.5 litert pennyben. Olcsóbb utánzat is van a pennyben, eléggé hasonlít a Jagerre és kb. 2200-2300 a 0.7-es, az se rossz, de azért érzik hogy nem Jager.
2015. okt. 9. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!