Kiszolgálnak 18 év alatt sörrel a Budapest Parkban?
Figyelt kérdés
2015. szept. 12. 14:37
2/9 anonim válasza:
Nem. 18 alatt nem szolgálhatnak ki és elég komoly büntetést kockáztatnának, ha megtennék.
3/9 anonim válasza:
Ha elég idősnek nézel ki hozzá, akkor mindenhol kiszolgálnak.
4/9 A kérdező kommentje:
De ha megpróbálom nem veszíthetek ugye?
2015. szept. 12. 15:20
6/9 anonim válasza:
veszíteni nem veszíthetsz, de ha nem nézel ki idősnek elkérik a személyidet, akkor azt mondod hogy bocsi nincs itt és elmész
7/9 anonim válasza:
Így van, ha elég idősnek nézel ki, kiszolgálnak. 17 éves koromban pl engem simán kiszolgáltak, soha nem is kértek személyit.
8/9 anonim válasza:
Nekem is egyik haverom 17 évesen vette a vodkát mert már akkor szakálla volt, ha nem nézel ki 18-nak akkor nincs sok esélyed, bár vettem én is anno 16-17 évesen piát kisboltokban, de egyre ritkább ahol kiadják kiskorúnak.
9/9 anonim válasza:
Attól függ, mostanában azért egy 16 éves gyerek simán 18 vagy affelettinek látszik, bár ha te nem akkor szívás... Tipp: mi mindig tettettük hogy telefonálunk, meg a legidősebbet raktuk oda, hogy vásároljon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!